גיבוב במעריב

מוגג

New member
גיבוב במעריב ../images/Emo3.gif

"הסיבה להשמנה - גידול במשקל "... טוב, האמת היא שהכותרת המלאה (..) היתה: 'הסיבה ל"השמנה": גידול במשקל 7 ק"ג'. בכלופן, בידיעה אחרת נרדמה המגיהה לגמרי (מעריב חדשות עמוד 16): "מסע הטיהורים של השב"כ החל" - מיהרו להפצִיר אתמול אנשי הימין הקיצוני לאחר שרב ידוע נעצר בעיר העתיקה בירושלים... ...אך מאוחר יותר התברר כי הם מיהרו לצאת בהצהרות. השב"כ מיהר להכחיש את העובדה שהרב נעצר על ידוֹ, וממשטרת ישראל יצאה הודעת בּהבהרה שהיא זו שאחראית למעצר. נראה שגם במעריב מיהרו.

פּלפּל

New member
ושתי כותרות מגליון יום שישי

1. שכר לעמל בנמל (העורך מתלהב מסיום השביתה בפרץ יצירתיות) 2. מתח גבוה בחברת החשמל (זה אפילו לא גיבוב. סתם כותרת אופינית וצפויה. ככה זה בעסקי ההון ושלטון).

מנצל"שת:

נשמע הרגע בסידרה מצויירת לילדים שהאחיינית שלי רואה ("סאקורה") - לי לא קרה כלום, אבל אני לא יודעת מה קרה ל-לי"
בוקר טוב לכל אלה וגו'.

Mנטה

New member
שמות איומים !

במחברת שיא השיאים בשמות איומים, מככב אצלי כרגע ילד בשם "סאן". sun. למה ? כי האמא אוהבת את השמש ואת הצליל של המילה "סאן". למעשה, כל פעם שאני קוראת לילד "אבל סאן..." או "סאן, תשמע משהו.." ישר אני מרגישה את עצמי בדמות סבא חביב ואבהי (סבאי, בשבילכם) שמדקלם בטון בסי חמים "שמע בני....." נורא, פשוט נורא. כמעט כמו הכוכב הקודם של המחברת שלי, ילד בשם רו. ru.

בתיאטרון החאן העלו לפני הרבה שנים

את ההצגה "חבר'ה" ועליזה רוזן שיחקה שם פריקית בדימוס, שהתאהבה באיזה יפני מיליונר ונולדו להם שלושה ילדים, שירשו את כל הכסף של אהבים והקימו מפעל למכוניות ע"ש שלושתם. קראו להם Su, Ba ו-Ru.

וסיפור מהחיים:

לחברה הקודמת בה עבדתי קראו Gamida-Cell. גמידה - על שום מה? ע"ש שלושת ילדיה של המשקיעה הראשית: גבריאל, מיכאל ודניאל קרופף.

מוגג

New member
וקרש מהבוידעם

סוכני המוסד: ברל דרל ושמרל החליטו לטוס לקוריאה וכדי שלא יזהו אותם פנו לפקיד ההגירה כדי לשנות את שמם. לברל נבחר הכינוי- בּוֹק לדרל - דוֹק אז שמרל החליט לוותר על הטיסה.

זה בדיחת שלמה ניצן, לא?

מהימים בהם היה מספר בדיחות אצל רבקה מיכאלי. אני בעיקר זוכרת לו שלקראת הבחירות אמר שאבא שלו אומר שהוא היה רץ לכנסת, אבל העליות של הקסטל הורגות אותו.

מוגג

New member
רובדיחות ניצן

הן קָבר לדרויאנוב (שכמובן לא רק המציאלאסף וליקט).

סאביבית

New member
זאת דווקא בדיחה של דודו טופז

מאחד המופעים הראשונים שלו וזאת הגירסא שאני מכירה: ידה ידה ידה ...יענק'ל, בר'ל ושמר'ל...ידה ידה ידה... הלכו קראו ליענק'ל -יוֹק, לבר'ל - בוק ושמרל אמר שהוא לא נוסע. ודודו טופז מוסיף: "סיפרתי את זה בראש העין, בסוף הבדיחה שקט וליחשושים בקהל : למה לא נוסע?"

אטיוד5

Active member
מינה בינה וזינה

הגיעו לבקו"ם. מינה נשלחה למיון. בינה נשלחה לביון. זינה נשלחה לנח"ל.

למעלה