גיבוי אנשי קשר מכירים תוכנה טובה וחינמית לגיבוי האנשי קשר? יש לי מכשיר אנדרואיד
B berdoron New member 18/4/11 #1 גיבוי אנשי קשר מכירים תוכנה טובה וחינמית לגיבוי האנשי קשר? יש לי מכשיר אנדרואיד
B binon New member 18/4/11 #2 גיבוי באנדרואיד אם יש לך אנדרואיד אנשי הקשר מסונכרנים מול חשבון הגוגל שלך וזה הגיבוי הכי טוב, לא?
V voguemaster New member 20/4/11 #19 Google sync, תוכנה ל-PC עושה את העבודה ויודעת גם לחבר בין הטלפון ל-OUTLOOK (לא ארגוני, הרגיל)
em28 Well-known member 19/4/11 #7 חזזזק ! אבל איפה ?!? באנשי הקשר בגימל לא מופיעים אנשי הקשר מהמכשיר למרות שהמכשיר מראה כי סונכרנו.
Z Zמבוש New member 19/4/11 #8 כאשר אתה נכנס לג'מייל אם הוא מופיע באנגלית בצד שמאל תראה כיתוב בשם Contacts מתחת ל Mail ו Task בהצלחה
כאשר אתה נכנס לג'מייל אם הוא מופיע באנגלית בצד שמאל תראה כיתוב בשם Contacts מתחת ל Mail ו Task בהצלחה
B berdoron New member 19/4/11 #9 סבבה אבל זה עובד אך ורק אם כשיצרתי את האיש קשר הגדרתי אותו מסונכרן מול גוגל - במידה ולא הגדרתי את זה בהתחלה ואני רוצה להגדיר מה עושים
סבבה אבל זה עובד אך ורק אם כשיצרתי את האיש קשר הגדרתי אותו מסונכרן מול גוגל - במידה ולא הגדרתי את זה בהתחלה ואני רוצה להגדיר מה עושים
Z Zמבוש New member 19/4/11 #11 ../images/Emo35.gifאיך שמרת את אנשי הקשר שלך במכשיר האם עשיתה להם יבוא מכרטיס הסים , שמרת אותם בזיכרון המכשיר ואחר כך עשיתה סינכרון לג'מייל או שהוספת אותם אחד אחד למכשיר ? יש אופצית סינון ולהוריד את אלו שיש להם רק כתובת דוא"ל
../images/Emo35.gifאיך שמרת את אנשי הקשר שלך במכשיר האם עשיתה להם יבוא מכרטיס הסים , שמרת אותם בזיכרון המכשיר ואחר כך עשיתה סינכרון לג'מייל או שהוספת אותם אחד אחד למכשיר ? יש אופצית סינון ולהוריד את אלו שיש להם רק כתובת דוא"ל
em28 Well-known member 19/4/11 #12 אנשי הקשר הועתקו ממכשיר קודם אל זיכרון המכשיר באמצעות PC SYNC. אח"כ הגדרתי את הסנכרון לגמל.
Z Zמבוש New member 19/4/11 #13 אולי כאן הבעיה האם הם נמצאים בתוך כרטיס הסים של המפעילה ? האם שמרת אותם בזיכרון המכשיר לפני הגיבוי של ג'מיל
אולי כאן הבעיה האם הם נמצאים בתוך כרטיס הסים של המפעילה ? האם שמרת אותם בזיכרון המכשיר לפני הגיבוי של ג'מיל
em28 Well-known member 19/4/11 #15 פלאפון. ../images/Emo46.gif כנראה מנסים לקדם את הגיבוי שלהם נשמרו בזיכרון המכשיר ע"י פלאפון בעת שדרוג המכשיר ואח"כ הגדרתי את חשבון המייל. אז איך ממשיכים מכאן ?
פלאפון. ../images/Emo46.gif כנראה מנסים לקדם את הגיבוי שלהם נשמרו בזיכרון המכשיר ע"י פלאפון בעת שדרוג המכשיר ואח"כ הגדרתי את חשבון המייל. אז איך ממשיכים מכאן ?
O Or Amit New member 19/4/11 #18 חיפוש קצר בגוגל העלה את השרשור הזה http://androidforums.com/htc-droid-eris/173428-cant-get-contacts-back-up-help-please.html הם ממליצים שם על אפליקציה שנקראת UiA Backup Contacts. אתה מוזמן לנסות
חיפוש קצר בגוגל העלה את השרשור הזה http://androidforums.com/htc-droid-eris/173428-cant-get-contacts-back-up-help-please.html הם ממליצים שם על אפליקציה שנקראת UiA Backup Contacts. אתה מוזמן לנסות
em28 Well-known member 19/4/11 #10 אז זהו ש..... באנשי הקשר בגמל מופיעים אנשי קשר ששלחתי אליהם מיילים, לא אנשי קשר מהסלולרי......