גיבוי א"ק מה- SIM לחשבון Google ב- Galaxy S

• פותח הנושא lcb
  • פורסם בתאריך

lcb

New member
גיבוי א"ק מה- SIM לחשבון Google ב- Galaxy S

הי לכל האנשים ה"שאקלים", בבקשה עזרתכם האדיבה עם Galaxy S האם מישהו מצא ב- Market איזו אפליקציה שיכולה להעתיק מהמכשיר לתוך חשבון ה- Google שלי נכון להיום האפשרות היחידה היא להעתיק את אנשי הקשר מכרטיס ה- SIM למכשיר ואחר כך לבצע עדכון פרטני לכל איש קשר בנפרד וזה מתיש
לגבי אנשי קשר חדשים שהוספתי במכשיר- אין בעיה הגדרתי לשמירה בחשבון ה- Google שלי
תודה

Inigo Monttoya

New member
אין צורך באפליקציה

את יכולה בתוך אנשי קשר ללחוץ על כפתור התפריט, ייבוא וייצוא ולבחור בייצוא לכרטיס sd . זה בעצם ישמור את כל אנשי הקשר שלך בזיכרון האחסון. לאחר מכן, תמחקי את כולם. אחרי שכבר אין אנשי קשר, תלחצי על תפריט, ייבוא ייצוא, וייבוא מכרטיס sd . את תישאלי האם לייבא אל הטלפון או google . תבחרי ב google כמובן וזהו, כל אנשי הקשר יופיעו מחדש במכשיר ויהיו מסומנים כאנשי קשר של gmail .

Inigo Monttoya

New member
עוד דבר או שניים שיעזרו

דקה שתיים אחרי שמוחקים כמות גדולה של אנשי קשר שמשוייכים ל Gmail, מתקבל במסך ההתראות (שגוללים למטה) הודעה על ריבוי מחיקות והאם אנחנו באמת רוצים למחוק או להחזיר אותם. כדי לא להסתבך עם זה, הדרך הטובה ביותר לדעתי היא : 1.לגבות את כל אנשי הקשר במכשיר אל הזכרון המורחב (הגיבוי הוא של המספרים בטלפון,סים וגם אלו שמשוייכים ל Gmail. אם קיימים גם אנשי קשר של חשבון exchange אז גם הם יגובו. 2. להכנס ל Gmail ולמחוק משם את אנשי הקשר. אל דאגה, אנשי הקשר ב Gmail מגובים שם ויש אפשרות לשחזר מכל נקודת בזמן בשלושים הימים האחרונים. לאחר כמה דקות הם ימחקו גם מהמכשיר. ואז נמחק משם את כל הנותרים. 3. שחזור אנשי קשר כפי שהסברתי בהודעה הקודמת. סיום התהליך כל הטלפונים יהיו מגובים גם ב Gmail .

lcb

New member
inigo- מה הייתי עושה בלעדייך ../images/Emo6.gif

כמה אני מבינה ודווקא בקטנות אני נופלת :) תודה רבה

למעלה