גיבוי בתוכנה החדשה של גוגל -- דרייב לשולחן העבודה

ענבל 30900

New member
מישהו מכיר את תוכנת "דרייב לשולחן העבודה" של גוגל, שמחליפה את תוכנת "גיבוי וסינכרון"?
המאפיינים בה שונים.

אני מבקשת להבין מה קורה כשמגבים קובץ מהמחשב בשיטת הסטרימינג/שידור (ולא בשיטת השיקוף).
האם כאשר מוחקים את הקובץ בדרייב, נמחק גם הקובץ המקורי במחשב?

אני מתלבטת האם להשתמש בתוכנה זו כי לא ברור לי עד הסוף עניין הסינכרון ההדדי בין הענן למחשב.

בתוכנה הקודמת, הקבצים רק הועתקו לדרייב.
אני מנסה להבין האם כעת דרך הדרייב ניתן לעשות שינוי בקבצים המקוריים במחשב, דבר שאיני מעוניינת בו.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
מישהו מכיר את תוכנת "דרייב לשולחן העבודה" של גוגל, שמחליפה את תוכנת "גיבוי וסינכרון"?
המאפיינים בה שונים.

אני מבקשת להבין מה קורה כשמגבים קובץ מהמחשב בשיטת הסטרימינג/שידור (ולא בשיטת השיקוף).
האם כאשר מוחקים את הקובץ בדרייב, נמחק גם הקובץ המקורי במחשב?

אני מתלבטת האם להשתמש בתוכנה זו כי לא ברור לי עד הסוף עניין הסינכרון ההדדי בין הענן למחשב.

בתוכנה הקודמת, הקבצים רק הועתקו לדרייב.
אני מנסה להבין האם כעת דרך הדרייב ניתן לעשות שינוי בקבצים המקוריים במחשב, דבר שאיני מעוניינת בו.
אם מסנכרנים תיקיות במחשב עם Google Drive, התיקיות האלה יופיעו ב-Google Drive בקטע "מחשבים" בצד ימין ב-Drive באתר ובאפליקציית Drive לנייד. אם מוסיפים, עורכים, מעבירים או מוחקים פריטים מהתיקיות האלה באתר או בנייד, השינויים האלה יבוצעו גם במחשב.
המידע מדף המידע הרשמי פה:

תחת הכותרת : סנכרון עם הכרטיסייה 'מחשבים' ב-Google Drive

ענבל 30900

New member
תודה. קראתי זאת מראש, וכתוב גם שיש 2 שיטות, שיקוף ושידור. ולא כתוב האם זה כך בשתי השיטות.

למעלה