אני צריך לשלוח את הפאלם שלי לתיקון האם ישנה דרך לבצע "IMAGE" למכשיר כולל תוכנות ו DATA? למקרה שיחליפו לי את המכשיר? (הבעיה היא בכפתור ההדלקה) בנוסף לפני מס' חודשים מישהו דיבר על אפליקציה שמדמה את כפתור ההדלקה מישהו יודע מה הלינק לתוכנה? תודה טל
זה יגבה אותו. כמו כן מומלץ להשתמש בתוכנת גיבוי לכרטיס הרחבה. יש אפילו אחת חינמית- NVBackup. בעיקרון לחיצה על אחד מכפתורי החומרה מדליקה את המכשיר באפליקציה אליה מקושר הכפתור..
זוכרת איילת ששאלתי אותך על זה ואמרת שאין עדיין מספיק נסיון עם המכשיר... אז הנה - הדמיון הפיזי לסדרת TE נשמר גם בתקלות ואני שואל - איך חברת פאלם לא עשתה משהו כדי לצמצם את התופעה אחרי שהם גילו אותה
שמעת? חברה שתוציא מוצר שלא מתקלקל, או שמכיל את כל מה שהלקוחות מבקשים באריזה אחת, תוכל לסגור את הבסטה בתום המלאי. התיאוריה הזו על אחת כמה וכמה נכונה כשאין לך מתחרים באותה הנישה הספציפית - לך תצביע ברגליים...
אם להצביע ברגליים אז יש הרבה מאוד סיבות לכעוס עליהן לפני זאת אבל קצת מרגיז שתקלה כל כך נפוצה ופשוטה לפתרון להפליא) לא זוכה להתייחסות ממש כאילו הם רוצים שנגיע לתיקון כל שנה וחצי ... מה שמזכיר לי - מאיפה קונים בזול מברגים שמתאימים לפתיחת פאלם TX ? (אם למישהו מתחשק לארגן קניה משותפת מוזמן ליצור איתי קשר) או שאולי עדיף כבר לקנות סוללות ולקבל את זה ביחד ?