"גיבור גדול"+ "גרפיטי": ביקורת שלי.

Human Nature

New member
"גיבור גדול"+ "גרפיטי": ביקורת שלי.

קודם כל, את "גרפיטי" שמעתי באתר שלך. שיר ממש חמוד, קצב טוב, לא מרדים (אם תוכלי לצרף מילים, יהיה מושלם). בקשר ל"גיבור גדול": שלשום אחת מהחברות של אחותי ראתה אותי כותב בפורום שלך, והיא התלהבה והביאה לי לשמוע את "גיבור גדול". גם כאן לא אכזבת אותי סי: שיר ממש טוב. הוא לא נראה לי דומה למה שעשו בארץ. שיר בארים מצויין. אשמח אם תצרפי מילים
.

actress

New member
אתה רוצה אולי לקנות את הדיסק וככה

יהיה לך את המילים? או שאתה מעדיף רק מילים? לפי מה שאתה כותב הבנתי שאתה מחפש מילים לי אין בעיה לתת אבל למה לא לקנות דיסק וככה תשמע תהנה ותרוויח הנאההה שחבל"ז! הנה המילים של גיבור גדול נ.ב לגבי חברה של אחותך תביא אותה לפה

actress

New member
הכוונה תקנה את הדיסק החדש ולגבי מיל

מילים אתה יכול פשוט לעקב אחרי השירים ותעתיק. רעיון גאוני

Human Nature

New member
אני באמת שוקל לקנות דיסק שלה.

יש לה שירים ממש מגניבים. אפשר להבין למה אוהבים אותה כל-כך...

actress

New member
המעריצים אוהבים אותה כי היא בנאדם

הייתי בהופעות של סי וראיתי את האהבה שלה כלפי המעריצים טוב זה לא חדש כולם פה יודעים שהיא מיוחדת במינה ואין כמוה. השירים שלה באמת מדהימים אני מקשיבה להם והם נותנים לי פוש לעשות מה שאני באמת רוצה, סי היא אישה עם כח ומיוחדת במינה.

ט י נ ה

New member
הי איש ........

גראפיטי תא 89 מקבל גירסא חדשה עם ראפרים בני זמננו אני עומדת להקליט אותו שוב בימים אלו ולחבר מילים הקרושות בשנות 2000 גיבור גדול הוא שיר שעד היום עושה את שלו פשוט ניצח את הזמן אין לי ספק שתהנה לשמוע את שניהם באוסף החדש שלי שיוצא בעוד חודש בעזרת השם הוא יהיה בכל החנויות ביחד עם עוד 34 שירים אחרים שני דיסקים ושני קליפים לצפיה במחשב שלך סי

AlanisJunkie

New member
שני קליפים../images/Emo70.gif

איזה רעיון גדול! המון אומנים עושים את זה. זה מצויין! נראה שזה הולך להיות אוסף ממש ממש מעולה

למעלה