גיבור חדש

fag in a bag

New member
גיבור חדש

קודם כל, אני פעם ראשונה בחיים שלי נכנס לפורום הזה, וכל זה בגלל הכתבה שראיתי בעיתון. נשבע לכם ולכן, שהתפוצצתי מצחוק שקראתי את מה שקראתי, אבל אני לא אכנס לזה. אני פה בשביל לשפר לכם את המצב רוח, ולמליץ לכם על אתר של ילד בן 15 שמותח אנשים בטלפון בצורה שגרמה לי להעריץ אותו. זה גיבור אמיתי, לא טאי ולא שמאי, ילד שמשמח אנשים. אני מצטער אם אני פוגע בכן ובכם בצורה כלשהי, אבל באמת הכל מכוונה טובה על מנת שהמצב רוח שלכם ישתפר.

rantheman

New member
גיבור אמיתי

ענק! יופי של אתר יש לפאג´ין הזה! השיחות פשוט מדהימות! העיצוב של האתר יפה מאוד יחסית לילד בן 15. זה באמת העלה לי את מצב הרוח לאחר שהקוקסינל המדומה עבד עלי בעינים. הוא ילד גיבור שינהיג את העם כשיגדל. אמממ, בא לי לרכב עליו כאילו אין מחר, בגלל הקול המסוקס שלו.

fag in a bag

New member
את צודקת.

אבל חמש מתיחות לא יורדות לי באתר, זה מרגיז אותי. לך עבדו כולן?

rantheman

New member
לא

אבל כל השאר עובדות לי מצוין! אני בטוחה שהוא יתקן את זה, אבל אני לא רוצה להציק לו בקשר לזה, כי זה יהיה ממש ממש ממש לא יפה ומעצבן.

Crossface

New member
פחחחחחחחח

כי זה יהיה מעצבן
ה הבן אדם עושה קריירה נלהציק לאנשים ולעצבן אותם ולא רוצה להציק לו הו האירוניה

fag in a bag

New member
לא נראה לי שהמטרה להציק

אלא להצחיק. והוא עושה את זה טוב. לך החמש מתיחות הראשונות מצליחות לרדת למחשב??? אני אשתגע אני לא מצליח לשמוע אותן!

rantheman

New member
יש!!!

ייישששש כל הקטעים עובדים לי!!!!!!!!!!!! איזה מלך הוא שתיקן את זה!

fag in a bag

New member
וואי, איזה קטע עענק איפה אתה מתחבא!

אלוהים ישמור!!!!!!! מצחיק כל כך!!!! ולמה הפורום לא עובד????????? :( אני רוצה לדבר איתו!!! אני פאקינג מעריץ את הילד הזה!!!!!!!!!!

למעלה