גיבור

missundaztood

New member
גיבור

"הגיבור הוא אדם רגיל, המוצא כח להתמיד ולהמשיך למרות מכשולים מכריעים רבים מחלומותינו נראים תחילה בלתי אפשריים, ואז הם נראים בלתי סבירים, ואז כשאנו מזמנים את כח הרצון, הם במהרה הופכים להיות בלתי נמנעים. אתם משחקים עם הקלפים שחולקו לכם. אני חושב שהמשחק משתלם." (כריסטופר ריב) סתם, רציתי שתראו את זה
הגר, שנורא מבואסת שבסוף היא לא הולכת למצעד האהבה

רותם טל

New member
כל מילה ממש נכונה

מאיפה את מביאה את הדברים הנפלאים האלה? וגם אני בבית,ולא הלכתי, לי יש סיבה אחרת כי זה ממש רחוק לי. נתנתם בזה שלימור תחזור ותעדכן אותנו למה בסוף לא הלכת?

Silviya Bamper

New member
והנה לימור חזרה עם רשמים...../images/Emo132.gif

אז ב12:00 הגענו לחוף גורדון כי שם הייתה המסיבה של גלגל"צ שאחריה נפתח המצעד. זאת הייתה המסיבה הכי כייפית שהייתה לגלגל"צ! (לימור משחקת אותה יוצאת למסיבות החוף סה"כ הייתה בשלוש מסיבות של גלגל"צ) התיזו עליינו עם צינור מים לא חשוב שהעין שלי קצת סתומה
(כמו השכל) מהמים והמוזיקה
... אח... היה כ"כ כייף!
אז אחרי שהמסיבה בגורדון הסתיימה התחלנו לנו לצעוד אחרי המשאיות השתעשענו לנו ממראות האנשים ועשינו שטויות (כרגיל)
ואז הגענו לצ´רלס קלור הזה איך שקוראים לזה ושם אבא היה! זה היה ממש משעשע לראות את אבא במצעד האהבה (הוא עבד אל תחשבו שאבא מגניב) אז צעקתי לעיני ולאוזני כל הנוכחים- אבאאאא אבאאאא אבא כמובן לא הבין שזה הוא (אחרי הכל המקום מפוצץ באבאים שהבנות המטורפות שלהם צועקות להם) אבל אז הוא ראה אותי סתם שאל מה קורה וניסה לדחוף לי אוכל ושתיה. זה היה ממש משעשע. סה"כ ממש נהנתי רציתי לסחוט את הכל מהיום הזה ובכלל מהימים האחרונים של החופייש אז הלילה עוד צעיר...
רותם והגר כל מה שקראתן (אם בכלל) עכשיו אז יאק מזה לא נהנתי! היה כזה מגעיל! חבל שהלכתי בכלל. אה! היה כזה כייף!
לימור ששיחקה אותה לרגע קלאברית
למרות שהיא סתם אחת שלא יודעת מהחיים שלה.

וואייי איזה כיף לךךךך !!!!

אני שמחה שאת נהנית !!!! גמני רציתי ללכת..אבל לא היה לי עם מי! (ילדה מסכנה בלי חברים...) חברות שלי הפדלאות האלה...הן מתביישות אז הן לא רוקדות...אז הן החליטו שהן לא הולכות ~! קיבינימאט !! אז לא היה לי עם מי ללכת ! גרררררר אוףףףף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לפחות מישהו נהנה... יאאא אתמול בלילה ישנתי אצל חברה שלי והיינו כמה חברות..וראינו סרט(ג´י איי ג´יין-"suck my dick") ואז נרדמתי על הספה בסוף הסרט וחברו שלי נשארו ערות והן הלכו לישון בחדר..ואני כמו מטומטמת נשארתי לישון על הספה...ואז באמצע הלילה הכלבה של חברה שלי(היא חולת נפש! היא לא נותנת לאף אחד לגוע בה)קפצה עליי והעירה אותי..איזה חמווודההה ! ואז שתינו ישנו על הספה עד שהעירו אותנו כי חברה שלי הייתה צריכה ללכת ואני ועוד חברה שלי נשארנו בבית שלה עם אח שלה והיה מזה מצחיק..הוא בן 25..והוא לומד פסיכולוגיה באוניברסיטה ! ואז אמא שלי באה לאסוף אותנו ... ועוד מעט אני הולכת לראות מולאן רוז´ בדי וי די ! ואם הבנתם משהו מכל המגילה הזאת...קבלו ח"ח !

Silviya Bamper

New member
קצת תשובות...

אלינור- אני גרה בעיר האורות, עיר ללא הפסקה העיר. השם והאגדה! פתח תקווה! בלעעכס ודורית-ממש ממש ממש אבל מ מ ש נהנתי יום טוף לכולם
לימור.

עו מר 5

New member
לימורררררררררר

גם אני מפתח תקווה כפרה עליה אני חולה על העיר הזו

Silviya Bamper

New member
קשה לדעת אם אתה רציני או לא...

בכל מקרה אם אתה חולה, קח אקמול או משהו...

moon light boy

New member
הגר../images/Emo70.gif............./images/Emo13.gif

אני קראתי את מה שכריסטופר ריב כתב.. בערך.. 15 פעם
וזה ממש ממש מדבר אליי.. וגם על מה שאמא שלי כל פעם אומרת לי.. ובעיקר עכשיו לפני תחילת הלימודים, ואני חושב שאני אאמץ את דרך המחשבה הזאת.. שכריסטופר כותב עלייה.. "אתם משחקים עם הקלפים שחולקו לכם. אני חושב שהמשחק משתלם." ומה שאני אומר על אמא שלי.. שהיא כל פעם אומרת לי.. זה דיי בקטע של לימודים, האמת, כל האמהות אומרות לילדים שלהם.. "אם תשקיעו, תצליחו
" אז גם אמא שלי אומרת לי ככה... אבל הקטע שהיא דיי צודקת.. כי בלי להשקיע בגרוש.. (15 דקות מקסימום של עשיית שיעורי בית ביום..) אני מקבל במבחנים מינימום 80.. אז היא אומרת שאם אני אשקיע אז אני תמיד אקבל מעל 95 ואני ממש לא בקטע שהלימודים הם מה שיעזור לי בחיים.. ואין לי כח לפרט עכשיו למה.. זה לשירשור אחר... אבל אולי השנה.. אני באמת אשחק עם הקלפים והאפשרויות שניתנו לי ואני אתחיל קצת להשקיע... כי באמת עכשיו הלימודים כבר יותר רציניים, זה כבר לא כיתה ד´.. זאת כיתה י´, ואלו הם החיים שלי לא של אף אחד אחר.. ואם אני מחליט לעשות מאמץ ולהשקיע אז זה לא בשביל אמא שלי אלא בשביל עצמי ו....זהו... הוצאתי הכל
לילה טוב....

ש ק ד ב ת

New member
יקירתי../images/Emo142.gif

כל מילה שלך,כל הודעה שלך נחקקת עומוק בליבי, אוהבת אתכם יותר משאפשר להביע גם אם קצת בלי מילים
עכשיו... ומוסיפה עוד קטע..(מותר לי
).. כישלון פירושו העדר האומץ לנסות,לא יותר ולא פחות. הדבר היחיד שמפריד בין רוב האנשים לחלומות שלהם הוא הפחד מכישלון. אבל הכישלון הוא תנאי חיוני להצלחה בכל משימה. הכישלון בוחן אותנו ומאפשר לנו לגדול. הוא מאפשר לנו להפיק לקחים0 ומדריך אותנו. כל חץ שפוגע במרכז המטרה הוא תוצאה של מאה החטאות..ירידה לצורך עלייה היא חוק יסוד של הטבע.... לעולם לא נחשוש מכישלון,כישלון הוא ידידך היקום גומל לאמיצים. היו תמיד אמיצי לב,עמדו על שלכם בלא חת ולכו בעקבות החלומות שלכם. הם יובילו אותכם על המטרות שלכם.. לכו בעקבות מטרותיכם,והם יובילו אותכם אלפלאי היקום...לכות תמיד אחרי פלאי היקום הם יבילו אותכם על גן קסמים שופע ורדים...
ערב שקט לכולנו,
שקד

למעלה