גיבושון

• פותח הנושא ZC18
  • פורסם בתאריך

ZC18

New member
גיבושון

האם יש דרך נוספת לקבל גיבושון ל669 או שלדג בלי לעשות לפני זה גיבוש של שיייטת מטכל חובלים. עברתי ביום סיירות למטכל נפלתי בפסיכולוג האם זה יעזור אם ניתן לעשות זאת וכיצד לנדנד למדור סיירות.....?

avipe

New member
אז ככה...

אחי אני במצב דומה לשלך גם אני רוצה להגיע ל669 ושלדג אבל לא הלכתי לגיבושים כי לא הלכתי ליום סיירות ולפי כול מה שביררתי כנראה נדפקנו כי חייבים להגיע לאחד הגיבושים... הדרך היחידה לעקף את זה היא פרוטקציה בחיל האויר.. אני שלחתי מכתבים ללשכת גיוס מדור סיירות ולחיל האויר וקיבלתי כלום לדעתי הפיתרון שלך הוא לבקש ללכת לגיבוש חובלים(חברים שלי שנפלו בפסיכולוג מטכ``ל עשו את זה)במדור סיירות(זה תלוי בנקודות שצברת ביום סיירות)ואם יתנו לך אז פשוט תעבור את החובלים ודרך זה מגיעים לזה(חותמים ויתור לחובלים או שמסיימים את הגיבוש ולא עוברים ואז מקבלים זימון ל669 שלדג וצוללות).... וזהו בעיקרון... אם מדור סיירות יגידו לך שלא יתנו לך לעשות חובלים אז האפשרות האחרונה שלך היא לבקש עוד פעם יום סיירות או משהו כזה.. בקיצור להציק למדור סיירות בקשר לחובלים... בהצלחה........

liorle

New member
נכון חלקית.

כיום, הגיבושון של שלדג אוחד עם מטכ``ל. לכן דרך גיבוש חובלים או שייטת ניתן להגיע לגיבושון צוללות או 669 בלבד. לשלדג רק דרך גיבוש מטכ``ל.

למעלה