גיבוש הפורום

Ranger One

New member
גיבוש הפורום

טוב, אני רואה שעדיין שקט כאן... למטרות גיבוש הפורום (גיבוש אמרתי Gods damnit!) כל אחד יגיד משהו מעניין (ובמטרה הזאתי, לא משהו "מפחיד") שקרה לו בזמן האחרון. אני אתחיל... היום אני מוצא את עצמי תוהה לאיזה כיתת לימוד אני צריך להיכנס. התחלתי לחשוב: לחשוב בהיגיון... איזה יום היום? מה השעה? למה את כאן? וכאן הכה בי ברק והתחלתי להתדיין עם עצמי בשאלה "למה אנחנו כאן?". לא שמתי לב לגמרי והרגשתי שהשרשראות סביב הצוואר שלי נמשכות קדימה ,שאני מביט (מבולבל מאוד) קדימה ,אני שם לב שעומדת שם מישהי שאני בקושי מכיר ואז היא מתחילה לנשק אותי. הנשיקה הייתה מדהימה (או באנגלית: madhim-fucking-ma) ואז אחרי איזה דקה או שתיים היא מתנתקת וממשיכה בדרכה בזמן שאני עומד תוהה מה כרגע.

The Wraith

New member
גם לי זה קרה פעם פעמיים

הן פשוט צצות בלי שום אזהרה, אה ג´סטין?

Ranger One

New member
../images/Emo41.gif שוב פעם

הרעיון פה זה שכל אחד ישתף במשהו מעניין שקרה לו ולא פשוט יגיב לדבר שלי.

hsotrt

New member
אאממממממ...

עכשיו תורי: פעם הלכתי בגראנד קניון (דרום אריזונה, מקום מולדתי) וכשהגעתי לקצה של צוק די גבוה, ראיתי על אחד ממדפי האבן חרב, ולא סתם חרב, חרב נקייה חדשה וכשעכשיו אני נזכר זו הייתה חרב בסגנון "אקסקליבר". אז ירדתי למטה (זה היה קרוב אליי) ואז כשהיגעתי לשם ראיתי שהחרב כבר לא נוצצת ולא בוהקת, אלה חלודה ומעוקמת אבל עדיין יפה. ואז זה היכה בי (
), לא יכולתי לעלות בחזרה! אז צעקית עד הלילה ואז אבי שסייר באזור, חיפש אותי שמע את צעקתי והוציא אותי משם...את החרב השארתי שם... זה היה כשהייתי בגיל 10... שלכם, דיטי...

כבר אמרתי לכם! יש לי חיים משעממים!

אז תנו לי לפחות להעיר על הסיפורים שלכם...

ודבר נוסף...

יש לי תחושה שאם אני אכתוב משהו קרוב למעניין שקרה לי, ג´סטין יזרוק לעברי איזו נעל...

the real cOSHi

New member
פינת טבע מופלאה

כשהייתי בטיול באזור מדבר יהודה הלכנו שעות וראינו רק יובש וחול וחול וחול ופתאום מצאנו מפל מים נפלא ומסביבו כל הירוק שאפשר לדמיין. מדהים היה לראות אותו מתחבר עם כל המדבר שם ממש פינה ירוקה באמצע המדבר

גם אינ יכולה לספר עם מי שכבתי אתמול

בלילה, אבל אני לא רוצה לפגוע בפרטיות של אחד ממשתפי הפורום.

MGP

New member
יש רק 4 אפשרויות...

או שאולי זה עם ארבעתם ביחד...

hsotrt

New member
וכאמור תמיד...

"72 בתולים בגן-עדן זה כאב תחת היסטרי..." בלה...וקצת קפה!

MGP

New member
אז ככה...

יש לי כמה סיפורים, אבל כול מי שבאיי סי קיו שלי כבר שמע את כולם, ואני מניח שיש אנשים מוסיימים שנמאס להם לשמוע אותם (כן.. שי... אני מבין ללבך) אז אני יספר אחד דווקא! היה לי איזה יום אחד אחרי הטלה אסטראלית שכל היום ראיתי את עצמי מהצד, זאת אומרת שאני כאילו צפיתי בסרט של החיים שלי, ראיתי את כל גופי, וראתי את שאר האנשים, ממש ראייה מהצד וגם גיליתי שהשיער שלי עקום מצד שמאל מאחורה אבל לא משנה... יש למשהו מושג ממה שקרה? נ.ב ג´סטין... זו לא תופעה מוזרה, איך שאני מכיר אותך אתה נורא אימפולסיבי ובוער, ואיך שאני מכיר את רב הנות הן אוהבות את זה..

hsotrt

New member
מה שי?????????

מי קרא בשמי לשווא?? "אם בלכתך ברחוב הנך רוצה לחמוק מאריות, לך ישר ותנהום לצדדים"

למעלה