גיבוש הצעת פניה לרדיו

radaradio

New member
גיבוש הצעת פניה לרדיו

ברדיו מתארחים עורכי דין ונותנים יעוץ. לא הצטרכתי לקבל יעוץ אבל אהבתי את התוכניות ויש לי כבר ידע מוצק לדעת מראש את השאלות הקבועות שתשאלנה ואת התשובות שיינתנו, לכן נמאס לי. אני רוצה להפנות מכתב בקשה לרדיו ולבקש מהם להקליט הרצאות. יש לי בעיות בעיניים וקשה לי ובעיות תפקודיות שמקשות עלי מללמוד לתואר וממילא אני לא רוצה להיות עם תואר, לא להתמחות ולא להיות עו"ד כי יש לי מגבלות ולא מתאים לי ללמוד קורסים בבת אחת כשרק קורס בודד נמצא בראש מעייני. כולם לומדים את זה בשביל להיות עורכי דין, אבל אותי זה מעניין כי זה באמת מעניין אותי. האם יש מצב שיעזרו לי כאן בגיבוש הצעה לרדיו ? האם כדאי להציע להם שאני אקח ציוד שלי (מיקסר, מיקרופון מקצועי ומגבר) ואגיע להקליט הרצאות כדי לחסוך להם בעלויות ? או שלא צריך להציע הצעה שחוסכת להם בעלויות וכדאי להציע שיזמינו את הפרופסור (פרופסור בתחום שבראש מענייני כמו פרופ' שלום לרנר ופרופ' מנחם מאוטנר שהם ענקיים) כל שבוע שיעשה סידרת תוכניות שבמסגרתה ידבר על כל ההלכות שבסילובוס ? האם יש עו"ד שמוכן להרים את הכפפה ולעזור לי ?

הקלטת הרצאות

קצת התקשיתי להבין ממכתתבך מה בדיוק אתה מציע.. אבל יש פתרון פשוט למה שאתה מבקש. פשוט תקנה טייפ מנהלים (אפשר למצוא במאה וקצת ש"ח) ותקליט את ההרצאות. אני זוכר שהיו כמה סטודנטים שעשו את זה כשאני הייתי סטונדט ולא זכורה לי התנגדות מטעם מרצים. עוד" יוסי מאוטנר

למעלה