גיבוש טייס

guyamir

New member
גיבוש טייס

מישהו רוצה לתת לי אולי טיפים בקשר לגיבוש של טייס? הייתי רוצה שיענו להודעה רק כאלה שעשו את הגיבוש כבר, כי הרבה אנשים אומרים לי שהם שמעו מהחבר של החבר של סבתא שלהם כל מיני דברים ואני רוצה לדעת רק עובדות ממקור ראשון. איך כדאי להתכונן? להתאמן על מצב 2? איזה עוד התעללויות כדוגמת מצב 2 עושים? וכו`

guyt7

New member
תיכנס לאתר הזה כתוב שם ה-כ-ל!!!

http://www.idf2000.co.il/elite.htm

בלאונט

New member
הפחד מהלא נודע

האמת היא שלמרות שהאתר הזה באמת מסכם את הרוב, אני (מועמד לקורס טייס) משוכנע שהם לא הצליחו להעביר את רוח הגיבוש לתומה. זה נראה לי קצת יותר וורוד ממה שזה באמת, כך שאני החלטתי להפסיק את החיפוש האינסופי אחר טיפות המידע שיקלו עלי את הגיבוש ופשוט ללכת, לתת את הכל ולהצליח בגדול. תצטרף אלי, כך תהיה יותר צלול לגבי התפקוד שלך ואתה לא תשווה כל הזמן את מה שקורה עם מה שסיפרו. המון בהצלחה לכולנו. אגב, קיבלת את הזימון הסופי כבר?

Paranoid

New member
אני הייתי... כתבתי הרבה דווקא

מצב 2 אין לך מה לתרגל.. כבר ביום הראשון תמצא אולי בנאדם 1 בכל הפלוגה שעושה מצב 2 כמו שצריך - כולם , אבל פשוט כולם - מתחמנים את המצב - וזה לא קשה לתחמן - אתה תגלה לבד את העסק של המימיות... :) ולא - אין לך מה לפחד - כי רק הסמל המחלקתי יעמיד אותך במצב 2 ואין לו שום מילה או השפעה אם אתה עובר או לא - רק למ``כ שלך יש השפעה - ורק לו ! ככה שאל תפחד אם שואלים אותך רס``פחם או סמלים מה השם והמספר שלך - זה סתם להפחיד... איך כדאי להתכונן ? האמת - תישן 6 שעות בלילה - שינה מטכ``לית - כי זה מה שהולך שם - יחד עם תת תזונה - בקושי מקבלים משהו לאכול בארוחות וגם את המעט שמקבלים (פלפל ירוק לדוגמא) בקושי יש זמן לאכול - ככה שהאויבים העיקררים שלך בגיבוש הם עיפות ורעב..עם הרעב אתה לא יכול להסתדר לפני הגיבוש - הרי לא תרעיב את עצמך... אז לפחות תנסה קצת לראות מה זה 6 שעות שינה.. הנה טיפ : אם אתה לא רוצה להיות חניך תורן - ואני יודע שאני ממש לא רציתי - תוריד את השעון ברגע שבוחרים אותך ואומרים לך לאיזו כיתה אתה הולך.. ככה המ``כ שלך לא יראה שיש לך שעון - ככה שאתה לא תהיה חנת``ר ראשון בטוח - ומה גם שאתה תמיד תוכל להסתכל בו כשהוא בתיק שלך ולדעת את הזמן האמיתי (כי הרי בגיבוש מזיזים את השעה בשעונים וכלמני כאלו)... תביא איתך צ`ופרים - יענו עוגיות ומנטוס והכל - וכשהמ``כ אומר לכולם להוציא אל תוציא - תגיד שאין לך - לא בודקים..מה גם - שאני הוצאתי ואז הוא בסה``כ אמר לנו להחזיר לתיק ולא להעיז לפתוח בגיבוש (בולשיט - שווה בטירוף לפתוח - אם יש זמן וכח וביטחון שלא יגלו אותך).. מה שכן - אם אתה מביא פלאפון - אותו כדאי שכן תמסור - הוא יחזור אליך שלם ותקין ולא שווה להתחיל להסתבך... אם במשימות אתה לא יודע את התשובה או שלא הקשבת לדיון - פשוט תגיד ``אניל לא יודע המפקד`` וזהו - אל תנסה למלמל כלמני דברים - כי אז סתם תראה מטופש וזה לא עוזר... לא לפחד ממסעות - ובעיקר לא לפחד מלקחת את הפק``ל ג`ריקן או אלונקה - בתנאי שהם שורים ומשופצרים טוב - כי המסעות כל כך , אבל כל כך לא קשים.. זה אשכרה טיול... וזה גם נראה טוב כשאתה לוקח פק``לים שאלת איזה עוד התעללויות יש - אז יש פול תיזוזים - אבל ממש פול... ויש מצבי 2 עם הנשק.. יש מצב ``אדמה חמה`` - שבו כל הזמן צריך לקפוץ.. אבל כמו שאמרתי - אל תפחד מזה - כי רק הסמלים עושים תיזוזים והם לא אומרים ומדווחים עליך כלום - הם שם סתם בשביל להיות מניאקים ולהפחיד... אני בטוח שיש לי עוד כמה.. דבר איתי אם אתה רוצה לשמוע עוד

למעלה