גיבוש יח"טיות

barakas

New member
גיבוש יח"טיות

מישהו פה יודע (כלומר סיים ואם אפשר אפילו סיים) או מכיר אתר כלשהו שנותן מידע מפורט על מה הסדר יום שם ובכלל מידע רלונטי...סלחו לי על האי דיוק הלשוני במשפט... אם יש בכלל הבדל אז בפרט גיבוש יחטיות בנחל

jedi knight

New member
גיבוש יחטי"ות

ובכן ברקס אני סיימתי גיבוש יחטיות של גולני (התגייסתי ב - 23 ) ובסיומו הייתי חצי מת והתקבלתי לפלח"הן והייתי המאושר באדם ובכן קשה קשה מאוד לזכור את סדר הגיבוש לפי הסדר והסיבה לכך היא שדוחסים כ"כ הרבה דברים ביומיים ואני אישית לא זוכר מה קרה מתי ובאיזה יום אני יכול להגיד לך שבגיבוש עצמו יהרגו אותך פיזית ומנטלית ולא חשוב מה הכושר שלך , יטרטרו אותך יריצו אותך יוציאו אותך למסעות (שלא נגמרים) שכולם עם תד"ל וחגור מלא לא יושנים אוכלים ממש מעט רוב האנשים שמסיימים את הגיבוש הם אנשים שהפגינו המון נחישות והמון אגרסיביות ולגבי שאר החטיבות הגיבוש מתנהל על אותו עיקרון אבל הגיבוש בגולני לדעתי קשה באופן מיוחד אבל הגיבוש הזה קשה מאוד בכל מקום ולגבי הנח"ל שמועות מסורתיות אומרות שזהו הגיבוש הכי קשה כמל החטיבות לא יודע עד כמה זה נכון אם בכלל אבל זה השמועות אג"ב קראתי בארכיון שהיית בגיבוש צנחנים איך הלך ? רק תשתדל לענות היום כי מחר אני חוזר לצבא בן. גולני שלי

barakas

New member
תודה דבר ראשון

אם תספיק תגיד לי מה בדיוק כוללים המסעות שם (סחיבת אלונקות,שקים ששוקלים כמה? וכו´).... מן הסתם אם אני שואל על יחטיות נח"ל כי לא הלך לי משהו בגיבוש צנחנים ועל כן החלטתי להקדיש את שני חודשי האימון שנשארו לי לריצות עם שק חול חתולים על גב (לפחות כנקודת התחלה) ולהעלות את המשקל בהדרגה...כל זה בתקוה שהגב שלי או הרגליים שלי לא ישברו או שהחתולה שלי לא תחליט לנקום בי על גזילת שק החצץ האהוב עליה

למעלה