גיבוש צוללות - זה דחוףףףף

גיבוש צוללות - זה דחוףףףף

בשני לספטמבר יש לי גיבוש צוללות. אם תוכלו לכתוב לי קצת על מה יהיה בגיבוש ולמה כדאי להתכונן זה יעזור לי מאוד. התגמול יהיה הבעת התודה הכנה שלי, וכמו-כן כניסה להגרלת מכונית צעצוע (עם פנצ´ר). והכי חשוב - האם בודקים ריצת 2000 בגיבוש צוללות??? אני באמת חייב לדעת את זה, זה חשוב כמו אנ´לאיודעמה. באמת. (קראתי את ההודעות הישנות של אח"י תקומה, אבל העניין של ריצת ה-2000 הוא חשוב לאללה, והוא לא ציין אם בודקים אותה או לא). הקופיף הממוצע.

profil45

New member
צוללות

קודם כל עשית בחירה נכונה כי לדעתי צוללות זה אחד התפקידים היותר מעניינים והחשובים שיש שגם מתגמלים מאוד(אני גם הייתי אמור להיות צוללן) אז בקשר לגיבוש: בעיקרון מה שחשוב בצוללות זה המנטליות והשכל שלך ופחות הגוף. בגיבוש יבדקו איך אתה מתפקד אם צוות בתנאי לחץ או איך אתה מגיב לקלסטרופוביה והכי חשוב איך אתה מסתדר עם האנשים האחרים. אחת המשימות היא לשבת בסאונה זמן לא קצר עם מסיכת אב"כ שזה לא דבר פשוט בכלל או שיקחו אותכם לאמצע הים ושם תצטרך לעמוד על הברכיים על מין אוהל צף יחד עם כל האחרים וסירות של חיל הים ישוטו מסביב ויעשו גלים ואז מישהו מקיא ואז כולם מקיאים והקיא צף מסביב לכולם וכיף גדול וככה צריכים להיות כמה זמן (עצה - אל תתחכם ביחוד לא בקטע הזה כי שכיבות שמיכה בקיא זה לא דבר כל כך נעים) במהלך הגיבוש יהיו כמה משימות של צוות כי בצוללת הכל זה צוות הגיבוש לא קשה בכלל ואפילו היה קטע שבו היתה מנוחת צהריים על הדשא וזהו בערך שיהיה בהצלחה

המון המון תודה, אחי :) אבל עוד משהו

אגב, בקשר לעניין האוהל הצף, בדיוק היום היה לי חבר שהיה בגיבוש סטי"לים ונפל בקטע של הרפסודה הזאת - הוא התקשה לנשום, הוא אמר לי. בכלאופן, דבר ראשון - באמת עשית לי את היום!! כי פחדתי רצח מהמבחני כושר שם, ואני לא ממש בכושר. אני קורע לעצמי את התחת מאודדד קשה בשבועיים האחרונים באימונים, והקטע הכי גרוע אצלי הוא הריצה - לכן אני מאוד מודאג מהריצות... יש ריצות ארוכות בגיבוש הזה? (1500 מטר ויותר) יש מדידת זמן של ריצת 2000 מטר?

profil45

New member
כמה דברים

יש לי כמה דברים להוסיף : קודם כל אני לא הייתי בגיבוש כי ירד לי הפרופיל אבל מה שכתבתי זה מחברים. בקשר לכושר דבר ראשון תמשיך להתאמן, רע לא יכול להיות מזה בגיבוש עצמו צריך כושר מינימלי למשל יש מסע!!!!! אבל הוא של הליכה אז זה לא רציני. ביי

profil45

New member
ואללה לא יודע ,אבל...

גם אם יש לא נראה לי שהם קשים שוב , זה לא הדגש ובגיבוש שיש בו מסע הליכה ומנוחה על הדשא לא נראה לי שיהיה לך בעיה

למעלה