גיבוש שלדג!

גיבוש שלדג!

בשבוע הבא כנראה שמביאים אותנו (כמה צוותים מהיחידה) להיות ``משקיפים`` בגיבוש שלדג. לא יודע למה ומה בכלל אנחנו אמורים לעשות שם אז אל תשאלו (גם לנו יגידו כשנגיע כנראה). רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שהולך לגיבוש הזה (לא, אין חשש לפרוטקציות כי הוא לא יזהה אותי ואני לא אותו..יהיו שם המון חיילים והמון ילדים) בכל אופן שיהיה בהצלחה ונתראה בפלמחים! יוני

רוטש

New member
לא להגזים

אדון כומתה אדומה היקר באמת ראויה לציון נכונותך הרבה לעזור למשבים היקירים אך שים לב שהינך מגזים בפרטים ובאיזכור מקומות וזמנים דבר המהווה עבירה על ב``ש ובאלה הם חיינו- ומנסיון כפי שתמיד אומרים דברים אלו נכתבו בדם כולל זה של חבריי הטובים

הזמנים והמקומות שציינתי

הזמנים והמקומות שציינתי רחוקים מלהיות סודיים, ולא רק שהוזכרו כאן בעבר, גם כתובים בגלויי ובפירוש על כל זימון ועל כל טופס שמקבלים המלש``בים עצמם בנוגע לגיבוש. תחשוב על זה... ותן לי טיפה קרדיט בנאדם... אני לא מפגר. תקרא אוייקטיבית מה שאתה כותב ותראה איזה מידע (סודי) אתה מסוגל בת`כלס להוציא מזה.. עכשיו אתה מבין? יוני

crazy tal

New member
שלום

יוני אם במקרה תראה הודעה זו עד 3 תכתוב לי לאימייל

רוטש

New member
יוני חביבי

בתור קצין בטחון שדה לא נראה לי שאתה אמור ויכול ללמד אותי על בטחון שדה רק הצעתי אליך הניא להקפיד יותר על הכמות העצומה של הפרטים שאתה מחלק כולל מהכרות אישית עם יחידתך ומפקדיך

ZC18

New member
למה אתה סתם מדבר

קראתי את הודעותיו של יוני לא היה באף אחת מהם חשיפה של משהו סודי וטוב שיש אנשים כמוהו הוא חוסך הרבה עבודה למדור סיירות

liorle1

New member
לרוטש.

הסתכלת באינטרנט בזמן האחרון? כל המידע ``הסודי`` שיוני אמר מופיע שם רק באנגלית...

א. זה נכון. ב. אולי תתן לי את הפרטי H-)

אם זה כל-כך מפריע לך, אולי תתן לי את הפרטים שלך ונוכל להיפגש פנים אל פנים. מצד שני, לפני הכל הייתי שמח אם היית קודם כל עובר על כל ההודעות שלי ומחפש משפט שלדעתך אינו קביל ע``פ חוקי ב``ש. בבקשה תעשה זאת, כי אני (וחשוב לי שתבין) מקפיד על החוקים, ולמרות זאת אינני שולל את האפשרות שאתה צודק וטעיתי באיזשהו מקום. אבל לפחות תן לי סיבה לחשוב ככה... אני באמת מבקש שתחפש בהודעותי (הישנות והחדשות ביחד) איזשהו מידע שלדעתך עובר על חוקי ב``ש.. תודה מראש יוני

רגע רגע, לפני שמתחילים להתווכח

(תקרא הודעה זו לאחר קריאת ההודעה למטה) לפני שבכלל מתחילים להתווכח עניינית על משפטים וכו`, תן לי רק להבהיר שאני מכבד את בקשתך, ואקפיד (להמשיך) ולשמור על חוקי בטחון שדה, כי אני יודע עד כמה הם קריטיים בתחום העבודה שלי (וכמובן שלך). נ.ב. אני כותב זאת לאחר שהראתי לאחד ממפקדי את הודעותיך (והודעותי) והם לא מצאו בהם שום פגם יוני

למעלה