גיבריש במקום תווים בעברית בפורום

mirig

New member
גיבריש במקום תווים בעברית בפורום ../images/Emo46.gif

כאשר אני מנסה לכתוב הודעה בעברית בפורום במקום עברית המחשב מציג גיבריש על המסך. אני משתמשת ב win2000 ועד לפני יומיים התופעה לא הייתה קיימת אודה על כל פתרון. תודה, מירי. את ההודעה הזאת אני כותבת ע"י ה notepad ו copy paste, אני אצרף דוגמא של הגיבריש: ׀א׃י׳ׂ׃׳ׂװׁבךזװ ׳׃ׂ׳׃ׂװבׁזגדי׃׳י׃דׂ׳׀ױ´טהחװזךׂ׃׳גױ׀חטבׁךװ ׳ׂ׃י׳ג׳ ׂ׳גװװ׳אזבׁױט

~splash~

New member
פשוט תשני את ה-encoding

גם לי לפעמים זה קורה... נכון למעלה בחלון של האקספלורר יש לך-view-אחרי זה תכנסי ל-encoding ואז את נגנסת ל-עוד אוmore ואז תחפשי-(hebrew(iso-visual אם זה לא עוזר תתקיני מחדש ת´אקספלורר שלך מקווה שעזרתי

א-ז

New member
אולי זה....

ככה בשלב הראשון תנסה לראות את הגדרות העברית שלך ב 2000 my comuter->control panel->regunal setting ותבדוק שם שבעברית מסומנת בשלוש מקומות למעלה באמצע ולמטה ב set defult! אם זה לא עובד... תכנס לאתר שבלינק ותוריד גופנים לאקספלורר 5 או 4 זה אמור לפתור את זה!

zebra

New member
זה בטוח לא הפיתרון

מכיוון שב-notepad אין לה בעיה לכתוב בעברית וזה רק בפורומים זה גם רק ביומיים האחרונים- ייתכן שהותקנה במחשב תוכנה שגרמה לשגיאה או אפילו שגיאה קריטית (fatal error) באקספלורר במקרה הטוב הפיתרון הוא לעשות repair לדפדפן ואם לא עוזר לנסות להתקין אותו מחדש. במקרה הפחות טוב הפיתרון להתקין את חלונות מחדש. אם יש לך קובץ image למחשב אז זה יהיה הכי קל. בהצלחה

kitt

New member
נמחקו הודעות מפתיל זה ששפתן לא

התאימה לרוח הפורום, אני מבקש מגולשי הפורום לשמור על שפה נקיה מקללות ונאצות. למרות שזהו מדיום וירטואלי כביכול עדיין יש לדבר בדרך ארץ בו. בתודה, kitt מנהל פורום חלונות.

למעלה