גיבריש בפייסבוק בכרום

tzvifr

New member
גיבריש בפייסבוק בכרום

מאז שמיקרוסופט שינה לי את הוינדוס 7 לוינדוס 10 . איני יכול להכנס לפייסבוק דרך דפדפן כרום . מה קורה ? בתודה מראש .

shoosh2607

Member
מנהל
אני לא יודעת מה קורה....

מה בדיוק קורה כשאתה מנסה להיכנס?
מה קרה אחרי מחיקת קוקיז וקבצים זמניים?
מה קורה בדפדפן אחר?

tzvifr

New member
בדפדפן אקספלורר הפייסבוק עולה בסדר

אך בדפדפן כרום אני מקבל את הקטע המרכזי בסדר , ואילו שני הצדדים נעלמו . וכשאני רוצה לפתוח לינק שנשלח אלי אני מקבל גיבריש של או8תיות ומספרים .

argamon

Member
אני רוצה לעזור כאן במשהו:

שוש בעיקר, ולפעמים גם אחרים, עזרים לי הרבה כאן ואני רוצה גם לעזור, להציע משהו בעניין מחיקות דברים מיותרים במחשב שעלולים להפריע גם בגלישה בפייסבוק, לאור הדיון כאן על מחיקות. אני כותב על אפשרויות בוינדוז 7 שיש לי, כאשר אני בדפדפן אקספלורר - 11
וזה לאחר שהציעו לי משהו שמאד עזר לי. בדפדפנים אחרים אני חושב שהשיטה קצת שונה:
צריך ללחוץ במקלדת על המקשים ctrl +shift+delete בבת אחת ואז עולה תיבה בה יש כבר 4 סימונים בלי שנגענו בתיבה.
מה שצריך עכשיו הוא לא לשנות כלום, לא להוסיף ולא להסיר מהסימונים, אלא ללחוץ למטה על "מחק" ולהמתין לסיום המחיקה שיכולה להיות ממספר שניות עד אפילו דקה ויותר, תלוי כמה דברים מיותרים הצטברו במחשב. בסוף אמורים לקבל הודעה על סיום הניקוי.
> עכשיו מומלץ לסגור כל מה שפתוח במחשב, ולהגיע ממש ל "שולחן העבודה" ולהכנס שוב.
> לדעתי יש סיכוי שזה יעזור גם בבעיה שמתארים כאן בגלישה בפייסבוק.
> אני צריך לחפש מידע שקיים איך מוחקים מה שתיארתי בכרום ובפיירפוקס, שקראתי עליו כבר, אבל אני חושב שבמקרה הצורך שוש תמצא אותו יותר מהר ממני.

אצלי זה עשה ניסים ונפלאות. שני אתרים שימושיים גדולים לא הגיבו לי כמעט על כלום, ואחרי הפעולה הנ"ל הכל הסתדר. אציין שיש לי תוכנת ניקוי מחשב הנחשבת איכותית וגם היא לא עזרה והיה ניראה כאילו יש תקלה במחשב כיוון שבעלי האתר כתבו לי שאצלם הכל בסדר, ורק הפעולה שתיארתי פתרה את הבעיה

shoosh2607

Member
מנהל
זה בדיוק מחיקת קוקיז וקבצים זמניים

וצירוף המקשים שתיארת זהה בכל הדפדפנים

argamon

Member
או קיי, מצויין:

אני פתחתי פעם במקום אחר והייתי חייב לסמן ידנית משבצות שהופיעו ממש רייקות לפי מה שזכור לי בדפדפן הקודם, אבל אולי לאור ההסבר שלך, פשוט יש "שידרוג" בדפדפנים החדשים לדברים שאני הסברתי.

למעלה