גיגולו יש לי שאלה. לא נופל לך הזין כשאתה עומד מול כוס מעופש של זקנה בת 70?
ג גם וגם. New member 10/1/01 #1 גיגולו יש לי שאלה. לא נופל לך הזין כשאתה עומד מול כוס מעופש של זקנה בת 70?
ג גם וגם. New member 11/1/01 #3 אני לא מבין איך אתה קשור לכל העניין? חוץ מזה אתה הרי יודע שדעתך מאוד חשובה לי...
ג גם וגם. New member 11/1/01 #4 באגי-טעות. ההודעה אמנם מופנית אליך אך בטעות.הפניתי את השאלה לגיגולו המעצבן.סידרנו את העניינים ביננו?
S shoteret27 New member 12/1/01 #5 כאן שוטרת27 - גם וגם שלום לך, הנה אני חזרתי ומה רואות עיני מה מרצד מולי? מה מרגיז אותי? מה כולם מבקשים ממני? להעיףףףףףףף אותך מכאן אז לפני שאפעל בנדון אזהרה ראשונה וגם אחרונה או שתתחיל לכתוב כמו שצריך או שאתה היסטוריה כאן בפורום ממני
כאן שוטרת27 - גם וגם שלום לך, הנה אני חזרתי ומה רואות עיני מה מרצד מולי? מה מרגיז אותי? מה כולם מבקשים ממני? להעיףףףףףףף אותך מכאן אז לפני שאפעל בנדון אזהרה ראשונה וגם אחרונה או שתתחיל לכתוב כמו שצריך או שאתה היסטוריה כאן בפורום ממני
ג גם וגם. New member 12/1/01 #6 שוטרת:מה קרה? את לא מסוגלת לקבל ביקורת או שאת צריכה שילקקו לך כל הזמן..אני מעדיף שפשוט נמשיך להתעלם אחד מהשניה.
שוטרת:מה קרה? את לא מסוגלת לקבל ביקורת או שאת צריכה שילקקו לך כל הזמן..אני מעדיף שפשוט נמשיך להתעלם אחד מהשניה.
ג גם וגם. New member 12/1/01 #7 ועוד משהו:הבעיה שלך איתי היו ההצפות-אני לא מציף אני פשוט אומר את דעתי-זה מה שמפריע לך?ואגב אף אחד לא בקש ממך להעיף אותי.זה רצון שלך אז תעשי את זה הרי הכח אצלך!
ועוד משהו:הבעיה שלך איתי היו ההצפות-אני לא מציף אני פשוט אומר את דעתי-זה מה שמפריע לך?ואגב אף אחד לא בקש ממך להעיף אותי.זה רצון שלך אז תעשי את זה הרי הכח אצלך!