גידול אפרוחים בבית.

hen20001

New member
גידול אפרוחים בבית.

קניתי שני אפרוחים בחגיגות יום העצמאות. קיבלתי מזון עבורם. עברנו את הלילה בשקט אבל אני דואג לבאות. מישהו יודע כיצד לטפל, מזון, מים, האם בכלוב וכו'. תודה על העזרה.

שלום לך

אם נתנו לך מזון בשבילם אני מניח שזה תערובת אפרוחים מאוד טובה להם אבל אתה עכשיו תתחיל לגוון באוכל כי במהלך גדילת האפרוח איך אתה מאכיל אותו כך הוא הופך להיות! אם אתה מאכיל מזון דל באבות המזון אז תהיה לך בעיה בפוריות ובפעילות המינית והגופנית של אותו עוף אבל אם תאכיל ממש טוב ונכון העוף יגדל ממש טוב ויגמול לך אז ככה מומלץ לתת ביצים קשות מגורדות או מרוסקות - לא בדיוק מומלץ לדעתי אלא חובה לעשות זאת! לתת חרקים אם תוכל לתפוס כי זה מאוד טוב להם תוספת מצוינת ומחזקת את העוף לתת מלפפונים מגורדים הם מתים על זה! לתת עלי חסה קצוצים דק דק שיוכלו לבלוע ועוד כמה דברים מהבית כמו אורז מבושל אם בוא נגיד נשאר שאירית וגם לחם רטוב או שאתה שם את זה בשמש עד שזה מתיבש ואז אתה טוחן דק מים טריים לשים כול יום ולשמור על ניקיון נקיון בכלוב זה מאוד חשוב! כלוב תוכונים יספיק להם עד גיל בערך חודש ואז תצטרך להעביר לכלוב גדולה יותר וכך הלאה עכשיו אשמח אם אתה תוכל להגיד לי איזה סוג אפרוחים קניתה איזה צבע -איזה תנאים אתה מספק כרגע להם ואיך הם מבחינה גופנית אם הם פעילים או ישנונים

hen20001

New member
טוב, אז עברה החוויה ולאחר התלבטויות

החלטתי בתור אב שרגיש לרחשי ליבם של ילדיו, לתת את האפרוחים לחבר שקיימות אצלו יותר אפשרויות,כגון גינה, שטח פתוח ומישהו שנמצא בבית כל הזמן שיוכל לטפל. אנו מתגוררים בבית מגורים משותף ואיננו נמצאים בבית רוב היום ולכן החלטתי לתת לחבר. תודה בכל מקרה על התגובה והאכפתיות.

למעלה