גידול אפרוח בדירה

גידול אפרוח בדירה

שלום, לדוד שלי יש המון תרנגולות ו50 אפרוחים קטנים בכל מיני צבעים.. (חום,שחור ולבן,שחור וחום צהוב ושחור.. ) הם ממש חמודים ורציתי לדעת האם אפשר לגדל אפרוח אחד בבית רגיל, דירה בבניין. יש לי כלוב גדול של אוגרים (פשוט, נראה כמו הענקיים של הארנבות) ויש לי קערות של אוכל ומים ואני אפרוש ניירות על תחתית הכלוב ורציתי לדעת האם יהיה נוח לאפרוח לגדול ככה. שהוא יגדל אני אמסור אותו חזרה לדוד שלי כי אני לא מעוניינת בבוגרים. יש לי אוכל בשבילם: מדוד שלי יש לא הכל שמה.. זה אפשרי? הוא יצייץ בלילה? ואם נשים אותו במירפסת יהיה לו קר בלילות? כי אמא שלו מחממת אותו בלילה.. אפשרי לשים שמיכה קטנה וחמימה? הוא יישן בה ויתכרבל בה? תודה..

flamesweet

New member
איפה את גרה?

סורי זה לא קשור אבל אני מחפש לקנות תרנגולות אולי דוד שלך יכול למכור לי

שלום לך

תשמעי אפשר לגדל אפרוח ככה אבל לדעתי זה עוול בשבילו כי את לוקחת אותו מאמא וכול האחים כדי לגדל אותו לבד בתוך כלוב אם תרצי אין בעיה אבל קחי לפחות 2 ככה שברגע שהוא לבד יהיה לו מי שישחק איתו קצת קצת חברה לא תזיק נראה לי הכלוב שציינת מצוין לו אוכל -מדוד שלך לא בעיה ברור שהוא יצייץ בלילה כי זה כמו לקחת ילד קטן מאמא אני יודע זה נשמע כמו התעללות אבל הוא יסתדר אחרי יום במרפסת תלוי איפו את גרה אבל נראה לי עדיין קר בלילות (אני גר במקום גבוה יחסית) נראה לך שהוא יתכרבל בשמיכה???? מה הוא כלב? חחח אם בא לך להביא אפרוחים אז תביאי אותם יחסית בוגרים לא קטנים קטנים בני בערך שבוע שבועיים כבר לא יצטרכו חימום אם הם ישהו בבית שיהיה לך בהצלחה אם תרצי עוד עזרה בכיף

ל - flamesweet ול - מגדל העופות

ל - flamesweet דוד שלי מעוניין למכור לך תרנגולות. הוא ביקש לציין שיש לו : פסיונים, תרנגולי הודו + צאצאים שלהם , אווזים + צאצאים , דררות, ציפורי אהבה, פרסונטות, ג'קואים, קוקטייל אפור, קוקטייל לבן, גוזלים של קוקטייל לבן מנוקדים ועוד.. תבוא תסתכל.
תשלח לי מסר בפרטי (כי אני לא יודעת לשלוח, אם תשלח לי את אחלת על "השב" ואני ארשום לך ) ואני אתן לך טלפון שלו וכתובת, תתאמו בייניכם. D: נקווה שזה יהיה קרוב לך ושתסתדרו , לילה טוב
ל - מגדל העופות תודה רבה לך על האכפתיות ועל העזרה, אם יהיו לי עוד שאלות אשאל, לילה טוב. D:

לא לקחת אפרוח בודד

רק שניים ויותר. אפרוחים אוהבים לישון זה ליד זה. אם האפרוח יהיה לבדו - הוא פשוט יצרח ויצרח ולא ישתוק. יקח לו כמה מים להתרגל. תמותה של אפרוחים קטנה יותר בימי הקיץ החמימים מאשר בחורף - אבל לאפרוח סיכוי טוב יותר לשרוד אם הוא עם חברה. שמיכה קטנה תיפרסי בצד אחד. גם ככה הם מלכלכים המון ותצטרכי להחליף לעיתים קרובות. כשיש חושך הם לא מצייצים ולא צריך לכסות אותם. בכל מקרה, עדיף לקחת אפרוח בן שבוע לפחות ולא בן כמה ימים. ודבר אחרון : זה בטח דוד שלך יודע ובכל זאת : כשמחזירים את האפרוחים לשאר זה יכול להוות בעיה כי האפרוחים האחרים לא יכירו אותם ועלולים לנקר אותם ולגרש אותם מהאוכל. הכל צריך להיות הדרגתי. מניחה שדודך יודע איך. (אני מקווה. כי אם לא - הם ימותו ביום שיוחזרו לחיק אחיהם ואימם...)

הם לא חוזרים לחיק אחיהם ואימם.. ממש לא.

יש מלא תרנגולות ואפרוחים בוגרים שמסתובבים בחצר. פשוט האפרוחים הקטנים אצלנו - יש להם נטייה דיי מוזרה למות אחריי יומיים מסיבה שלא ממש ברורה, ואם הם בכלוב הכל טוב ויפה. חוץ מזה, שכל המשפחה אוהבת לבוא להיות שם אז יש ילדים קטנים שאוהבים למחוץ אותם שאין מבוגר בסביבה.. הם ממש עוברים התעללות. לכן , הם בכלוב .. זה פתרון ממש טוב. D: כשהם גודלים לגודל קצת יותר גדול שהם יכולים להסתדר בעצמם ממש טוב (למרות שאפרוחים יכולים להסתדר בעצמם מרגע הוולדותם .. ) אז משחררים אותם בחצר עם כל התרנגולות המפוזרים. ברור שלא להחזירם לאימם, הם לא ישארו שם חיים המון זמן. תודה לכולם על העזרה . D:

למעלה