גידול בכניסות לבלוג

גידול בכניסות לבלוג

האם לאורך הזמן שאתם כותבים את הבלוג כמות הכניסות גדלה באופן עקבי, או שפחות או יותר התייצבתם על טווח כללי של כניסות ליום/חודש ושם זה נשאר?

Tomak20

New member
אצלי

אצלי יש יותר אנשים בזמנים שבהם אני מתמיד ומעדכן את הבלוג הרבה. עדיין לא משהו מפוצץ, לא מתקרב אפילו ל34 אלף איש שנכנסו אליך :)

b love

New member
גם אצלי..

אז מה? לדעתי כניסות זה פחות חשוב, אם מי שנכנס לא קורא זה לא שווה.. ולא תמיד אנשים נכנסים וקוראים, ככה שאפשר לדעת מי קורא רק אם הוא מגיב.

קשתית9

New member
אין עקביות.

אני גם לא בודקת הרבה, אני בודקת בערך פעם בשבוע ומנסה לנחש למה יום אחד היו יותר וביום אחר פחות. אין לי עדיין פתרונות

noyy

New member
../images/Emo28.gifאצלי יש בד"כ מספר קבוע

אין הרבה חריגים, חוץ מבשבוע האחרון שהכניסות פחתו בצורה דיי משמעותית.

גאמי

New member
אהלן לכם....

האמת? מעודד אותי שגם אצלכם יש תחושה של הפחתה. אמנם אני פעילה רק כשבוע אך ביומיים האחרונים חלה ירידה משמעותית בכניסות לא מוכנה למכור את עצמי בזול ולהיות פרובוקטיבית....האם זו יכולה להיות הסיבה?שיש נושאים אטרקטיביים יותר? איזה כיף לפגוש אנשים שהעניין בדמם כפי שאצלי

גאמי

New member
רגע לא הבנתי עדיין

האם גם חלקכם חשים שיש ירידה במספר הקוראים בשבוע האחרון? זה השבוע היחידי שלי בינתיים ולכן אין לי הרבה קנה מידה. אשמח לחוות דעתכם בנושא.....כנראה שבאמת יש ירידה.......עובדה, גם אתם אינכם.

b love

New member
אני לא חושבת,תכתבי מה שבא לך נקודה.

אני אתן לך דוגמא לפני כמה ימים רציתי לכתוב רשומה, אבל חשבתי שהיא תהיה משעממת.. אבל אמרתי לעצמי שבשביל זה יש בלוג בשביל לכתוב מה שאני רוצה, להתפעתי בבוקר למחורת ראיתי שזה הגיע לדף הראשי של תפוז, ואת האמת היו המון המון כניסות, אני מאוד מקווה שכל מי שנכנס- באמת קרא והפנים את התוכן החשבו של הרשומה..

לא יכול להגיד

משום שאני לא כותב כל X ימים, כשאני כותב אני רואה עלייה - אחר כך זה יורד לסכום מסויים ונשאר בערך אותו דבר.. רק אם קורה משהו פתאומי כמו פרסום בדף הבית של תפוז או דברים כאלו רואים עלייה ניכרת, אבל זה לא משהו שנשאר הלאה - כמו בנזין במדורה.

למעלה