גידול גוזל אבוד.

eyal kon

New member
גידול גוזל אבוד.

מצאנו מתחת לעץ הברוש גוזל שנפל מהקן בגלל הרוחות שנשבו אתמול ושלשום... עד עכשיו האכלנו אותו ב"במבה של דגים" (כי זה מה שהיה לנו להציע) ומעט שלשולים שהצלחנו למצוא. אשמח לקבל טיפים והערות לגבי האכלה (סוג מזון , כמה פעמים ביום וכו'...) , גידול ושחרור לטבע חזרה (מתי צריך להחזיר אותו, ואם בכלל ישרוד בטבע אחרי שאימצנו אותו). הגוזל די מפותח ומלא בנוצות אבל הם עדיין קצרות יחסית. תודה על העזרה ,

e_asael

New member
בקשה לעזרה - גוזל שנמצא

שלום! היום (יום שבת בצהריים) הכלבה שלי התחילה "להתפרע" על משהו...יצאנו החוצה ומצאנו גוזל של איזושהי ציפור - מבוהל כמו לא יודע מה (נמצא על הקרקע - מסביבו עצים גמדיים שאי אפשר לקונן בהם). לקחנו אותו - עטפנו אותו בבד - טפטפנו לו קצת מים לפה והלכנו איתו ברגל עד לוטרינר (אנחנו שומרים שבת...) הקיצר - הוטרינר בדק וקבע שהוא לא פצוע אלא הוא בהלם והמליץ לנסות לשים אותו במקום גבוה שאמא שלו תבוא - ניסינו - עד עכשיו לא הולך...השאלה שלי היא: מכיוון שהוטרינר לא יכל להגיד לי מה הסוג הזה - אבקש את עזרתכם (תמונות מצורפות בקישור לקובץ ZIP,אודה לכם מאוד אם תעיפו מבט בו). אבקש לדעת כל כמה זמן להאכיל אותו, ובמה ואם אפשר אשמח לעוד טיפים לגביו. קישור לקובץ הZIP עם התמונות בתוכו- http://planet.nana.co.il/aviad_asa/Bird/Bird.zip תודה לכם, בשמי ובשמו :) אלעד.

marsala

New member
אלעד,הסתכלתי בתמונות

זה נראה כמו נקר,אבל יכול להיות שיהיו כאן מנוסים ממני שיציעו אחרת,לגבי הגודל שלו,הוא נראה כמו שבועיים שלושה צעיר מכדי לעוף. שיהיה בהצלחה

RedBishop

New member
אמא שלו לא תבוא....

מדובר בגוזל של קוקייה מצוייצת, אמא שלו לא ממש אחראית עליו... שווה להעביר אותו למישהו שמתמצא יותר בעניין של גידול הגוזל, הסיכוי שהוא ישרוד אצלכם קטן. נסה אחד מהמקומות המצויינים בטאגליינס.

e_asael

New member
תודה אבל...

תודה על העזרה... אבל עד ההעברה - מה וכמה לאכיל אותו? לתת לו מים?

e_asael

New member
תודה גבר...

איזה טאגליינס? בינתיים מה להאכיל אותו וכמה? שוב אלפי תודות!

למעלה