גידול חילזון

Mandalit

New member
גידול חילזון

שלום לכולם, אני מקווה שהשאלה לא מגוחכת אבל רציתי לדעת אם מותר לגדל חלזונות בבית ואם כן, כיצד? יש לנו אדנית גדולה במרפסת, כמו גינה קטנה, השאלה היא, אם הם לא מטפסים ויוצאים ממנה (ואז שלא יצנחו מגובה 2 קומות...). חוץ מזה, אני מוצאת אותם הרבה על המדרכה, אני תמיד מניחה אותם בצד שלא ידרכו עליהם...האם זה טוב? תודה מראש

קחי בחשבון שהם עלולים לזלול את מה שגדל באדנית

אני לא מוצאת טעם לשים אותם באדנית. מה גם שהם לא ישארו שם אם את רוצה את יכולה לגדל באקווריום עם כמה סנטימטרים של אדמה ולשים שם עלים ירוקים ועשב טרי חלזונות "רגילים" אינם מוגנים ואגב, הם גפ אינם זוחלים אלא רכיכות, כך שהם לא קשורים לפורום הזה

Mandalit

New member
יופי קרן, עכשיו את גם

מקללת אותם וקוראת להם רכיכות??? פלא שאני רוצה להגן עליהם בבית?? :) :) :) :) הבנתי. הרבה תודה על התשובה. אני אנסה בפורום האחר. יום מעולה!!

Chizo Nation

New member
למרות שזה לא קשור לפורום הזה

אין לי נסיון בגידול חלזונות שדה\רגילים אבל אני יודע שלא מומלץ לשים אותם בגינה כי הם עושים נזק לחקלאים ויעשו גם נזק לגינות אם תשימי אותם על אדנית הם בכל מקרה יזחלו החוצה אבל לא יצנחו מ2 קומות כי הם לא יכולים לקפוץ, אלא פשוט יעלמו לך (אלא אם האדנית הזאת אידאלית בשבילם) את יכולה לגדל אותם בקופסא גדולה ואטומה\אקווריום\טרריום ולשים להם כל יום או כל פעם שנגמר ירקות או עלים כלשהם בתור מצע אפשר לשים אדמה לחה מהגינה בנוגע לחימום אין לי מושג אבל אני לא חושב שצריך כי הם יוצאים בחורף, אבל אל תבני על התשובה הזאת

Mandalit

New member
תודה רבה

אני לומדת מכם. אקח זאת בחשבון. שוב תודה!!!

למעלה