גידול פרות בשטחים הפתוחים באיזור...

א.א.אפל

New member
גידול פרות בשטחים הפתוחים באיזור...

כעיקרון ההודעה היא לנטע שהביעה התנגדות לגידול של פרות בשטחים הפתוחים באיזור, אבל כמובן שכולכם יכולים להשתתף בשרשור
רק רציתי להגיד לך שטיילתי ביום שלישי כאן באיזור, ועכשיו בשיא הפריחה והצמיחה אפשר לראות השפעה נוספת של עדרי הפרות שרועים כאן: בכל מקום בו רועות או רעו פרות- המקום ירוק יותר ופורח יותר. כשעוברים את השטח המגודר בו רועות הפרות, רואים (קצת) פחות ירוק ופחות פריחה. אני מניח שהדבר יהיה בולט יותר לקראת סופו של האביב (כן, כל דבר טוב נגמר בסוף...
)

Squad 55 Taylor

New member
וסתם לידע כללי...

לנו בשירותי הכיבוי הפרות בתיתורה מאוד עזרו כי הם אכלו את כל העשב היבש אבל עכשיו יש שם טונות של חרא

א.א.אפל

New member
אני זוכר שהיה כתוב על זה

באחד המקומונים, או שניהם סביר להניח כי בשניהם תמיד כתוב אותו דבר... לדעתי זה קצת חלמאות לשים אותם שם לפני סוף האביב ותחילת ההתייבשות של הצמחים... באותה תקופה בדיוק גם מתחילות השריפות עם השרבים של האביב. שלא לדבר על הצמחים והפרחים הנפלאים שהן אוכלות עוד לפני שתושבי האיזור הצליחו להנות מהן.

Neta558

New member
אני דיברתי על שטחים אחרים

השבילים בהם הולכים מרעות למודיעין, הם לא מקום חביב לגדל בו פרות. גם ככה המועצה לא מוכנה לסלול שם, כי כנראה שגישה נוחה לתחבורה הציבורית זה לא בראש סדר העדיפויות שלה
אבל מילא ללכת בשבילים לא סלולים, גם לנווט בתוך צואת פרות? בלילה זה בכלל בלתי אפשרי, בטח לא כשיש שם פרות. בפעמים הקודמות השטח גם הוקף בכבל מתכתי מחושמל, לא נעים...

אני נגד...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

גידול פרות בכלל....כי המטרה האמיתית היא להביא אותן לצלחת....

Neta558

New member
בריא זה ממש לא... ../images/Emo5.gif

אבל בזה כבר אפשר לדון בפורומים אחרים...

Neta558

New member
אתה יכול לטעון שאתה תהנה..

אבל אל תטעה ותגיד שזה בריא, זה הכל.

Squad 55 Taylor

New member
אני לא טועה

אומנם לבשר יש תחליפים יש לו צדדים רעים אבל בצד מסויים הוא בריא, לא בטוח לכולם אבל בריא

לשים דברים על דיוקם...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

לא מדובר ב"בשר" מדובר בחיות מתות. אם לאכול חיות מתות זה בריא...זה עדיין מגעיל שלא לדבר על האכזריות שבזה...

Neta558

New member
איך אתה מגדיר בריאות?

מזון שמכיל כל כך הרבה דברים מזיקים, זה שיש בו גם חומרים שהגוף צריך (אך ניתן לצרוך ממקורות אחרים) לא הופך אותו לבריא. גם בשתן יש מים, אבל אני לא רואה אנשים שותים שתן לרוויה.

Neta558

New member
אז אנחנו חוזרים אחורה בשרשור...

אתה יכול להגיד שזה טעים, אל תטען שזה בריא

לביא1

New member
מרעה באזור מודיעין בעעע

טיילתי באזור מגדל המיים שלכיוון כביש לטרון וחזרתי מלא קרציות(השפעה של רעיית פות באזור) אבל זה כבר מאוחר מדי לתקן, תגידו הפרות הגיעו גם לשטח שליד רעות? אני בתקווה שלא חטפתי איזה קדחת מהקרציות המחורבנות האלה בכל מקרה אני עם טיולים לשם גמרתי, נעבור לאזור ואדי ענבה וזהו. בעיה יותר חמורה מהפרות היא הערבים שעוברים דרך השביל בגבעות שמאחורי עות ומגיעים מישע ישר לתוך מודיעין.

א.א.אפל

New member
אני טיילתי הרבה באיזור ומכיר

הרבה שמטיילים באיזור, אף פעם לא שמעתי מאחד מהם על מקרה של קרציות. מוזר. מקווה שאתה בריא!

למעלה