גידול צב סודני

גידול צב סודני../images/Emo92.gif

לצבה שלי יש שטח מוגן ובטוח בחצר וכשאני בבית רוב היום (וגם בלילות) היא מסתובבת בבית. אני חוששת שבחוץ יקרה לה משהו (כמו להתהפך על השריון) ומחפשת רעיונות איך להכין לה מקום בטוח יותר. רעיונות ??

מהניסיון שלי גם כשהם

מתהפכים הם יודעים להתהפך בחזרה, ואני לא חושב שיש דרך למנוע התהפכויות. רצוי שהמצע שעליו נמצא הצב לא יהיה חלק כי אז במקרה והצב כן מתהפך אין לו במה לפגוע עם הגפיים כדי להתהפך בחזרה.

galvin

New member
כמה גדולה היא?

אני הייתי מוטרד יותר מחתולים ועורבים (שטח מוגן = מרושת גם מלמעלה?). חוצמזה, אין לצב מה להסתובב בבית, לדעתי, אלא אם קר במיוחד,- ובטח שלא רוב היום. לצערי למדתי ולומד על בשרי כמה קשה לאושש צבים אחרי מחסור בחשיפה לשמש.

יש לה הרבה חשיפה ל../images/Emo42.gif

אנחנו נמצאים המון בחוץ. השטח שלה אכן מוגן גם מלמעלה.

tesnake

New member
היי חגית../images/Emo140.gif

הכל אצלך מצויין בשביל הצבה, תדאגירק שלא יהיו חורים בגדר, שיהיה לה מקום מוצל לשעות החום, מים לשתיה, מעורבים אין מה לדאוג כי היא מספיק גדולה , וכמו שיונתן אמר שתהיה על מצע שתוכל להתהפך עליו. יהיה בסדר. ותאמיני לי.. אני אוכל את עצמי שלא העברתי אליך את האיגואנה...

../images/Emo7.gifאתה יודע שבגלל זה חיפשתי אותך ?

(כשהשארתי לך הודעה, אם אתה זוכר). תודה.

tesnake

New member
נשבר לי הלב גם...

ובמיוחד כי ראיתי בכל החיות שם חיות שלי...לא לא הייתי שם , אך הייתי בקשר און ליין עם כל הנוגעים בדבר בפונדק. לא ירדתי לפונדק מהסיבה הפשוטה שלא היה מה להציל שם...קיבלתי את ההודעה שלך, כנראה מאוחר מידי..

למעלה