גידול ראש

הספקן

New member
גידול ראש

האם מישהו מכיר הומאופט רציני אשר מטפל במחלה קשה זו? אודה לכם מקרב לב, ב.

האם אתה ספקן בנוגע לכל?

אם במקום להיות ספקן אתה מוכן לעשות משהו עבור עצמך: בסביבה דקורציה ולבוש ללא שחור ואפור, או לכסות את הדקורציה בבדים צבעוניים, לא מול טלויזיה או מחשב. לבצע כמה עשרות פעמים ביום. בעיניים עצומות, רואים בדמיון צבע סגול ממלא את הראש ואת אזור הגידול. להישאר עם ההדמיה של הצבע הסגול ממלא את הגידול ומתחיל בתהליך היצטמקות של הגידול עד שבדמיון שלך אתה רואה אותו נעלם. לאחר מכן, עדיין בעיניים עצומות, רואים אור לבן ממלא את הראש, הגידול נעלם. אם לא יעזור גם לא יזיק ויש אפשרות שיעזור - לצורך זה עליך להשקיע בך ולמלא את הראש במשהו שונה מספקנות. בריאות שלמה לך, אסתיה

m_katzmann

New member
כל הכבוד! ../images/Emo45.gif

כל הכבוד! זה הצעד הראשון שלך. עכשיו אתה צריך להחליף לאט לאט את הקסטה שיש לך בראש, להאמין בעצמך ולאחרים, לאהוב את מה שאתה עושה, להעריך את הדברים שכל כך מובנים מאליהם,לסלוח לכל אלה שפגעו בך,לסלוח גם לעצמך, לתת לדמיון, לאינסטינקטים שלך להנחות אותך, גם אם תצטרך בשלב מסויים לוותר על השליטה.דמיון. לדמיון כח אדיר. אני מרפאה את עצמי ואחרים בעזרתו.ללא הדמיון לא היה לנו מה לממש. גול וורן, היה כל כך בדיוני בזמנו וחלק מהדמיון הפרוע שלו הפך בימינו למציאות. יש בך את הכח לשנות!
מאיה

ספקן יקר

רק הערה כי כל עוד הספק קיים, אף מטפל לא יצליח למצוא תשובה נאותה עבוך, רק קח זאת בחשבון. ויש לי שאלה האם מקובלת עליך דרכו של הרמב"ם? אם כן, אחפש בכתביו הניפלאים על המחלה. אם לא מאחלת בריאות ללא ספקות בת חן

הספקן

New member
תודה , תודה

ראשית השם ספקן הינו "כינוי אינטרנט" אם יותר נוח לכם אז ב. בקשר לרמב"ם אני מאוד מעריך את הגותו היהודית פילוסופית גדול המאמינים היהודיים. בקשר לרלוונטיות של מקצועו היום איני יודע אך אשמח לשמוע. אגב - אצל הרמב"ם היה זה עקרון שאסור לאדם להתפרנס מלימוד תורה בלבד....

למעלה