יש בחשיבתך הרבה דברים מוסכמים עלי,,,,
אני רוצה להבהיר ושלא יהיה ספק לאף אחד ,אני נגד כל התעללות בבעלי חיים, שהיא התעללות לשמה כגון ,קרבות תרנגולים,קרבות שמשסים כלב עים כלב,וכדומה,,,להבדיל אלף אלפי הבדלות משחיטת עופות למטרת אכילה,אני שמח מאוד שנתת לגיטימציה לזה שאנשים אוכלים בשר, ממש כמוצא שלל רב, ושאין לך בעיה עים זה ,גם בענין החזקת עופות להטלה בכלובים הצרים אני רואה עין בעין יחד איתך בהחלט אפשר להפסיק עים זה, ולעבור לגידול רצפתי עים תאי הטלה פתוחים,למרות העלות וכוח האדם הרב, וכול הכרוך בהתארגנות מחדש,נקודה חשובה מאוד שהעלת היא האיזון הטבעי, כאן אני רוצה לבדוק את תפיסת עולמך בעינין ,הרי אים האדם לא היה מתערב בטבע ומיצר במדגרות מסות אדירות של אפרוחים לפיטום ולהטלה,היה נוצר מצב של הכחדה של בעלי חיים כתוצאה של צייד.אז רואים התערבות חיובית לשמירת האיזון. מצד אחד מיצרים מה שבאופן טיבעי אי אפשרי ומנגד שוחטים באופן יחסי,האים גם בעיניך נראים הדברים כך .? בעיה נוספת שקימת ואני מבין לליבכם היא אחרי גידול של שנתים של עופות להטלה אין לנו אפשרות להמשיך ולהחזיק בהן עוד,לא כלכלית,לא תברואתית.וגם את לא תסכימי לקבל הביתה 40000 עופות כל שנתים, זה רק מגדל אחד,השלטונות לא נותנים פיתרונות לזה,והעופות הולכים לשימושים שצינתי בעבר מחוסר בררה ולא תמורת בצע כסף כמו שמישהו ציין כאן, תחשבי כאשר תפוקת ההטלה יורדת דרסתי ונגמר יחסי הגומלין בן התרנגולת לאדם אין לאדם אפשרות להמשיך להאכיל ולשמור תברואתית על העופות,אים היו יערות שאפשר לשחרר אותן הינו עושים זואת בחפץ לב,לגבי ההשואה בין הצמח לעוף אני עונה לגברת מההודעה הקודמת את מוזמנת להצטרף,