"גידי גוב וכוורת" ??? ממתי...???
E emh Member 26/1/06 #4 אז אם כבר משנים, תשנו ל... גידי גוב וכוורת וגזוז גידי גוב וכוורת וגזוז ודודה גידי גוב ודני סנדרסון שניהם בכוורת גידי גוב ודני סנדרסון שניהם בכוורת ובגזוז גידי גוב ודני סנדרסון שניהם בכוורת ובגזוז ובדודה
אז אם כבר משנים, תשנו ל... גידי גוב וכוורת וגזוז גידי גוב וכוורת וגזוז ודודה גידי גוב ודני סנדרסון שניהם בכוורת גידי גוב ודני סנדרסון שניהם בכוורת ובגזוז גידי גוב ודני סנדרסון שניהם בכוורת ובגזוז ובדודה
D d u c k y New member 28/1/06 #9 האמת היא שאני חושבת שמן הראוי שאחת המנהלות תצא בהודעה ותסביר למה שונה הפורום... באופן אישי אני גם בעד להשאיר את הפורום רק סביב גידי, אבל כבר נעשה שינוי (בלי לשאול את הגולשים בפורום או להודיע), לפחות אנחנו ראויים להסבר...
האמת היא שאני חושבת שמן הראוי שאחת המנהלות תצא בהודעה ותסביר למה שונה הפורום... באופן אישי אני גם בעד להשאיר את הפורום רק סביב גידי, אבל כבר נעשה שינוי (בלי לשאול את הגולשים בפורום או להודיע), לפחות אנחנו ראויים להסבר...
פ פרה קטנה וחמודה New member 28/1/06 #10 Nי לחץ מי???? טוב, נו שיהיה.... זה כמו קצפת ודובדבן..... אבל בלי עוד תוספות ....