גידי גוב עכשיו ב"משחק מכור" תראו זה חייב להיות טוב! =]
ב בלה בלה יו New member 14/3/06 #2 הוא היה מזה טוב../images/Emo9.gif בכלל תוכנית אדירה.. והמשחקי מילים חחח
P porky169 New member 14/3/06 #3 חחחחח ההר הירוק חחח אני נקרעתי!!! ושגורי שאל אותו אם הוא יכול להשיג לו חתימה של שלמה ארצי ועוד בתחפושות שגורי התחפש לפיה ואמר לגידי קאובוי? איזה הומו! חחחחחחח
חחחחח ההר הירוק חחח אני נקרעתי!!! ושגורי שאל אותו אם הוא יכול להשיג לו חתימה של שלמה ארצי ועוד בתחפושות שגורי התחפש לפיה ואמר לגידי קאובוי? איזה הומו! חחחחחחח
ק קצת משונה New member 16/3/06 #4 הוא היה גדול! הוא בחור שנון-אין ספק.. וראו בבירור שהוא קורא מהדפים שלו.. אם יש משהו שתמיד בלט אצלו ב"לילה גוב" זה חוסר היכולת שלו לזכור בע"פ.. אני מקווה שהוא יחזור להתארח שם!
הוא היה גדול! הוא בחור שנון-אין ספק.. וראו בבירור שהוא קורא מהדפים שלו.. אם יש משהו שתמיד בלט אצלו ב"לילה גוב" זה חוסר היכולת שלו לזכור בע"פ.. אני מקווה שהוא יחזור להתארח שם!
ה הוד11 New member 17/3/06 #5 הוא היה אכן מעולה מצטער שאני לא מגיב בזמן האחרון אבל אני ממשיך לעקוב אחרי הפורום מצער אותי שאין פה הרבה אנשים
הוא היה אכן מעולה מצטער שאני לא מגיב בזמן האחרון אבל אני ממשיך לעקוב אחרי הפורום מצער אותי שאין פה הרבה אנשים