גידי קורן

התמ-ים

New member
גידי קורן

גידי קורן היה אחד ממייסדי להקת האחים והאחיות. את זה כולם יודעים. ומי שלא ידע עד עכשיו, יודע מעכשיו. גידי קורן הלחין את רוב שירהם, וכתב חלק גדול משירהם. שאלתי היא: האם הוא כתב שירים גם להרכבים/זמרים/זמרות אחרים? אם התשובה חיובית, הייתי מעוניין לדעת מה, למי ואיפה ניתן להשיג (ואל תגידו לי קאזה/מורפיוס/AG וכו´ ...) תודה מראש מהמכור לדיסק להאוסף של האחים והאחיות, שלמד להכיר בגדולתו של פרופסור גידי קורן.

dearj

New member
נועם קניאל

להלן חלק מהשירים שד"ר גידי קורן (היושב לצערנו בקנדה כרופא!) היה מעורב ביצירתם, ולא במסגרת האחים והאחיות: אמא שלי (נועם קניאל, יש גם ביצוע של זוהר ארגוב) דרך העפר (מיכל טל. הולחן במשותף עם שלמה ארצי) הבלדה על ברוך ג´מילי (שלמה ארצי) ובלילות חדרנו נאטם (של יהודה עמיחי) כן תזכה לשנה הבאה (משירי הילדים שלו) מזמור לתזמורת ממה´לה ממלינדה (ארצי) פסטי תן לי (יגאל בשן)

התמ-ים

New member
סונטה בשניים

שירו של יהודה עמיחי "ובלילות חדרנו נאטם", בוצע גם במסגרת האחים והאחיות, ונקרא "סונטה בשניים".

תמצא את שמו מופיע גם

באלבום שהכינו לזכרו של רומן שרון אחראי שם על שלושה שירים להם כתב את המילים ללחן של רומן שרון ז"ל לגבי ברלין כתב את הלחן ל"נגנו מנגנים נגנו" למילים של אברהם חלפי . בדיסק של הנשמות הטהורות ניתן למצוא את "הוא שמחפש את המחר". אילנית מבצעת את שירו "חלום קטן" ללחן של עמי שביט, וביחד עם אילן את "בוקר ביפו" עם יגאל בשן כתב את "איפה את עכשיו" ואת "תן לי " שכבר הוזכר, לעדנה לב כתב את "בלעדיו" ללחן של צביקה פיק נציגות מכובדת שלו נרשמה גם בפסטיבלי השירים לילדים בין השאר: פיץ העכבר בביצוע של ששי קשת, את הבובה פסטי - שהפך להיות המנון הפסטיבל, ציפי שביט שרה בפסיטבל מספר 14 את המכונית האדומה מילים של לאה לופנפלד ולחן של גידי קורן. בפסטיבל הילדים מספר 10 שרון דורין כספי, ישראל גוריון ועזרא דגן על הטיול בארץ התווים מילים ולחן של גידי קורן. הרשימה עוד ארוכה ואני עוד אשוב אליכם.

oded399

New member
גם מיכל טל שרה שיר

דרך העפר שכתב יצחק שליו והלחין גידי קורן ביחד עם שלמה ארצי

למעלה