גיד אכילס דלוק

גיד אכילס דלוק

הי אמרתי לאמא שלי שתזכור שהיא צריכה להוריד כמה ק"ג גם כדי להוריד את לחץ הדם הגבוה ואמרתי לה שאשמח ללכת איתה כל יום רבע שעה כדי לעזור לדיאטה (הליכה בתור ספורט מתון) אז היא אמרה שגיד אכילס שלה דלוק וכואב ומקרין אפילו לעקב ולכן איננה יכולה ללכת אז אמרתי לה שהיא תחזור היום מהעבודה אני אשים לה את הרגלים בגיגית מים חמים עם סבון כי אולי זה יקל לה על הכאבים אני נוהגת לעשות לה גיגית כזו מדי פעם וגם בהזדמנות מחממת לה כרית כוסמת ושמה לה בין משענת הכיסא לגב למי יש עצות בתור עזרה ראשונה של איך אוכל להקל עליה? יש איזה משהוא שאני יכולה לשים לה במים בה היא שמה את הרגליים? (זה מתאים לשרשור שהיה כאן על שריפה , דלוק= דליקה שריפה)

אלישע תודה

אמא שלי לוקחת את הרמדי ואומרת שהגיד שלה הרבה יותר טוֹב היא אומרת שזה מדהים שתוך יום אחד זה כבר השתפר אני אומרת שזה מדהים שהיא בכלל הסכימה לקחת למזלי את התרופה "ויוקס" (שלקחה נגד כאבים בכל הגוף) הורידו מהמדפים ולכן היא לא לוקחת אותה ובמקומה לוקחת תרופה הומאופתית

תפקיד

לא קל לקחת עצמך.... רק טוב ורפואה שלמה לאמא

דנה תודה

אמא שלי ואני חברות טובות היום (למשל) נסעתי אליה לעבודה, היא עובדת סוציאלית במועצה כל שהיא ועזרתי לה בעבודה מלנהוג במקומה ולהכין לה קפה ולתייק מסמכים שאינם סודיים.. אין כמו בילוי עם אמא והערב אנו יוצאות לבלות בייחד איך חווה אלברשטיין אמרה פעם: שרק כאשר ההורים שלנו מתים אז אנו מבינים שפיספסנו שלא בילינו איתם ולא הכרנו אותם אז אחרי 14 שנה שחייתי רחוק ממנה- חזרתי לגור ליידה

גם היום ביליתי איתה והגיד שלה יותר

טוב היא מרגישה יותר טוב והגיד פחות כואב לה גם היום הייתי איתה בעבודה שלה, היה נפלא

למעלה