גיד שהתנפח בפרק כף היד

גיד שהתנפח בפרק כף היד

כבר אמרו לי שהגיד שלי מתנפח ( כשנוגעים זה כמו כדור קטן) בפרק כף היד..בקו ישר בהמשך האגודל. אז הומופט אחד שהייתי אצלו אמר לי שזה סימן לעצירות..וזה היה נכון בזמנו. היום אין לי עצירות...יש לכם מוגש למה זה קרה שוב..זה דיי כואב ומקשה על פעולות שגרתיות.. ומלבד זאת ש לכם עיצה, מלבד לחמם את המקום..איך להחלים ובמהרה בימיינו?

ה מוזה

New member
כרוב

חבישת עלי כרוב כן..אותו כרוב לבן לסלט
אל תחתכי את העלים , קלפי אותם בשלמות מהכרוב שימי על האיזור של פרק כף היד ,עטפי את הכל בבד/תחבושת וכו' אפשר לישון עם החבישה בלילה .. ותעדכני , איך הרגישה היד בבוקר למחרת אם עזר קצת אפשר להמשיך כמה ימים עד שחולף הכאב.. זה עבד על גיד בברך והעלים את הכאב בדרך פלא מקווה שיעזור גם לפרק כף היד נ.ב שימי כמה עלים אחד על השני שיהיה עבה החבישה הכרוב סופח אליו את הנוזלים/דלקת וכו'

Rוני

New member
עוזר גם לדלקות בעור

היתה לי פעם נפיחות אדומה חמה וכואבת כתוצאה מזריקה חבישת כרוב עשתה לי פלאים! על מה עוד זה עובד? את זה איני יודעת ואשמח לשמוע

Blueberry Kiss

New member
על גודש בחזה כתוצאה מהפסקת

הנקה. אולי עוזר גם לפני מחזור, למי שכואב החזה. עוזר גם לגולות שנוצרות בחור של העגיל באוזן. זה מעלים אותן.

ה מוזה

New member
מצאתי עוד שימוש לכרוב

לכאבי אוזניים , לחתוך חתיכות קטנות מעלי הכרוב לשים בתוך בד גזה , מטפחת וכו' ולהצמיד טוב טוב לאוזן הכואבת לילה שלם , אמור לספוח אליו את הדלקת מיץ כרוב , יעיל לדלקת עיניים לסחוט עלי כרוב במכונת מיצים וכו' לטפטף טיפת מיץ כרוב לעין המודלקת

למעלה