גיהאד באינטרנט, מה לעשות?

• פותח הנושא mmm
  • פורסם בתאריך

mmm

New member
גיהאד באינטרנט, מה לעשות?

הערבים החליטו להתקיף אותנו באינטרנט, מעיין גיהאד אינטרנטי. קיראו את הכתבה. מה דעתכם, איך עלינו להגיב, האם לנסות להפיל אתרים שלהם, או לקוות שהאתרים שהם יתקיפו לא יפלו ולשתוק. בסוף שני הצדדים מפסידים!.

Ey@L

New member
בוא נגיד את זה ככה.....

אין להם הרבה סיכוי, האינטרנט בישראל הוא גדול מאד.. אז יפילו אתר אחד או שתיים, לא סוף העולם... בכדי להפיל את אתר משרד החוץ/ביטחון הם עמלו קשות מכיוון שהיו צריכים להפיל את נטוויז`ן בדרך. ישראל תשרוד ממתקפה כזאת...ולא יהיו הרוגים במקרה הזה! אבל, לדעתי ישראל לא צריכה לתקוף אותם, מה הטעם? הם אחר כך יתחילו להאשים אותנו בפני העולם שאנחנו תוקפים אותם. לדעתי, ישראל רק יכולה בתחום האינטרנט לעשות תעמולה, ותעמולה רצינית. דרך האינטרנט ישראל יכולה לשנות את דעת רבים בעולם לגבי המצב. אך נכון לעכשיו רק הפלסתינאים עושים זאת ומעמד ישראל בקרב גולשי אינטרנט נורא פחות.

קודקוד

New member
תשובה מצויינת, גאונית ונכונה ,כל

הבכוד ,אייל. וואלה ,אתה ממש אדם בוגר! אם יורשה לי לומר.

אתה יודע שהספקית אינטרנט הגדולה ביש

בישראל לא יכולה לעמוד בעומס של התקפות? כן כן אני מדבר על נטוויז`ן. ובתור מנוי שלה (ואני מצטער על זה) אנחנו גם סובלים. ואם אתה שואל אותי ההתקפות שלהם מוצקות. כי יש אתר מסויים באינטרנט שפשוט מטיף (עוד מלפני המלחמה) להפציץ ולהפיל אתרים ערביים, ושם הכל התחיל. מאותו נעל בן 17 שמנסה להשתיק כל מי שלא בדעה הימנית קיצונית שלו.

סתם ילד

New member
גם אנחנו אשמים בכל הקטע הזה...

ישראל התחילה את המתקפה אז הPING שעשינו להם...והם החזירו לנו ובהרבה יותר... בישראל לא יודעים לעשות דברים כמו שצריך!!!!

למעלה