גיוון אימון

גני6

New member
גיוון אימון

אני כבר שנה עושה 5 פעמים ספינינג בשבוע. לאחרונה חשבתי להכנס רק לשיעורים שהכי כייף לי בהם (למדריכים מסויימים) שזה יוצא כ-3 פעמים בשבוע ואז בפעמיים הנותרות לעשות אליפטיקל ו/או הליכון במשך שעה או חצי שעה אליפטיקל ואז ישר חצי שעה הליכון. החשש שלי הוא שהתמכרתי לתחושה הפסיכולוגית שיש לאחר הספינינג. כלומר תחושה שאומרת שעשיתי את שלי לאותו היום וששמרתי על משקל (לפני כשנה ילדתי וירדתי יפה במשקל ואני מעוניינת לשמור על התוצאות). האם הליכון/אליפטיקל למשך שעה ישרפו פחות קלוריות מאשר 50 דק' ספינינג? זאת הסיבה שאני חוששת לשנות את סוג האימון. שאלה נוספת- מה עדיף- שעה אליפטיקל או חצי שעה אליפטיקל וחצי שעה הליכון? כשהמטרה היא ירידה במשקל. תודה

Fit2day

New member
תשובות

אני אנסה להתחיל מהתשובות ואז להמשיך לכמה שאלות 1.הליכון / אליפטיקל למשך שעה יכולים לשרוף גם פחות/יותר/אותו דבר כמו שעה/50 דקות ספינינג , צריך להתייחס למאמץ/דופק/מסת הגוף/שרירים שעובדת. כאשר הייתרון שהוא גם החיסרון של ספינינג שבקבוצה לפעמים חלק מהאנשים עושים יותר מאשר היו עושים לבד, היתרון שבגלל הקבוצה לפעמים עושים יותר, החיסרון שהרבה פעמים אנשים עושים יותר ממה שמתאים לגוף שלהם ופוצעים את עצמם. 2. אם אין בעיות שגורמות להימנע מאימפקט אז עדיף לגוון ולעשות חצי- חצי (הליכון/אליפטיקל) ועוד'. הגיוון חשוב מאד על מנת לא להשתעמם והפעלת הגוף בצורה קצת שונה. שאלות 1.פעם אחת רשמת שאת רוצה לשמור על התוצאות ופעם אחת שהמטרה ירידה במשקל , כדי שתחליטי מה את רוצה, כי זה בדיוק ההבדל בין גירעון קלורי ומאזן קלורי ניטרלי (ישפיע על כמויות האנרגיה שאת מכניסה/מוציאה - אוכל/פעילות גופנית). 2.כמה הורדת במשקל מאז הלידה? 3.האם את משלבת תזונה המתאימה למטרות שלך? לגבי החשש להתמכרות אם תהיי מסוגלת לגוון בפעילות כנראה שלא התמכרת, אם לא תצליחי לגוון כנראה שהתמכרת אביעד AviadTheCoach מאמן אישי

למעלה