גיוסים .....

גיוסים .....

.. איזה יופי שיש שביתה !!! היום ב9 נפגשנו בשבט הכנו שלטים ופליירים ... הלכנו צילומנו כתבנו ובסיום הלימודים של החטיבה והיסודי חילקנו פליירים ... איזה ילדים ערסים !!!! לוקחים את הדף וקורע אותו ... ככה רובם !

גיוסים... רק אותנו מגייסים....

איזה יופי שאין שביתה... הלכנו היום לבי"ס, חזרנו ב3 וישר ברבע ל4 צופים, בהתחלה עזרנו למדריכים של החמשושים (שפתחו היום שנה) בפעולה, ואח"כ היה יום עבודה, הרמנו קצת דברים להפנינג ביום שלישי ותלינו מלא שלטים וחילקנו פליירים, רק ליפני רבע שעה חזרתי הבייתה! ומחר אנחנו מסיימים ב16:30 וב17:00 יום עבודה, אלוהים יודע איך נגיע בזמן... ויום שלישי הכי סבבה לא הולכים ביכלל לבי"ס, יש רק גיוסים באזור ואח"כ ישר להפנינג...
נועה.

AMITIA

New member
חדשה.......

היי מה קורה?אני חדשה...:) בשבט שלנו עשינו אותו דבר וקיבלנו אותם תוצאות... חזק ואמץ!

Meijen Shaggy

New member
גיוסים... ../images/Emo15.gif

לא פלא שהם קרעו את הפליירים, הם אלפ"שניקים!
(אבל אתה לומד בכפ"ס, סימן שאתה בסדר) אני מדריך מטעם שבט "צור" כוכב יאיר, אבל מדריך חניכים שבשבט "איתן" הוד השרון. (=מדריך חוץ) הקטע הוא, שבכוכב יאיר נהוג לעשות בגיוסים הפנינג ענק עם מלא תחנות שוות ופעילויות לחניכים הפוטנציאליים, בנוסף למעבר של כל הצוותים בכיתות. בתיה"ס בהוד השרון, לעומת זאת, אישרו לנו רק 5 דקות (מדוד על השעון!!) בכל כיתה - וזהו זה. וגם אסור להקרין סרטי וידאו (כי אין להם את האמצעים המתאימים). הגיוסים של "איתן" יתקיימו ביום שלישי, באותו יום של הפעילות הראשונה. אנחנו נחזיק לעצמנו אצבעות (מי שלא יודע, קן הנוע"ל הגדול בארץ מצוי בהוד השרון).

g i l i

New member
אצלנו כמעט ולא נתנו אישור...

ובביצפר תיכון כאילו חטיבת ביניים לא נתנו בכלל ... הם תלו שלטים מגניבים של כל הכיתה בצופים. וכל מיני כאלה והסתובבו כל היום בחאקי ואז איזה ערס שאל אותם מה זה אתם בצבא.. אז הם חייכו כי גם לאלה שקשה להם יותר מאיתנו צריך להיות נחמדים... ואז אנשים שאלו אותם למה אז הם אמרו להם וזה היה פרסום שווה.. חוצמזה מתי ההפנינגים שלכם? שלנו ביום שלישי

Meijen Shaggy

New member
אוקיי, חדשות רעות: ../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

השביתה הסתיימה, את זה אתם בטח יודעים. ולכן מחר זה היום הראשון שלנו בביצפר, אז הגיוסים בוטלו/נדחו.
מה שמוזר זה שלמרות שאין גיוסים, בכל זאת יש פעולה ראשונה באותו יום. איך החניכים אמורים לדעת על זה?!... אוף, עוד החלטה מטומטמת של המרכזים.

BabyLove

New member
ואיי היום היו אצלנו הגיוסים

ובאנו עם חאקי.....היינו איזה 6 ילדים עם חאקי וזה היה ממש מגניב! אבל אף אחד לא בא אלינו!!! רק לז´ וח´....אבל המדריכים שלנו משאירים לנו כל מיני רמזים ומפחידים אותנו.......מנסים לפחות אתמול בערב מישהו התקשר ועניתי ואז קול חמוד של איזה בת שאל חן? אז עניתי לה כן..?ואז פתאום איזה קול מפחיד התחיל לדבר ולהגיד חן שלום המדריכים שלך נחטפו א תבואי ביום שלישי ליום פעיולת עם חאקי מלא וגם מחר(היום....לגיוסים) ואז הוא שאל זה ברור? ולא עניתי הייתי די בהלם ואז הוא שאל חן זה ברור??? אז צחקתי קצת ואמרתי כן כן וניתקתי..... ואז נכנסתי בדיוק לאיי סי קיו ואנשים מהגדוד שלי הציפו אותנו בשאלות......התקשרו אליך כבר....וחלק מזה פחדו...חחחחחח והיום המדריכים שבאו לגיוסים בז´ וח´ השאירו לנו מסר מהמדריכים שלנו.... יצאתי בדיוק להפסקה ואז ראיתי את השלט אבל הייתי צריכה ללכת לצד השני של השכבה שלי כדי לראות מה היה כתוב בו וחרות שלי מהגדוד כבר היו שם אז רצתי אליהן והיה כתוב בשלט: "ערד אם אתם רוצים לדעת מי המדריכים שלכם תתקשרו בין השעות 20:00 ל22:00 ל051370655" ואז חברה שלי התקשרה ואז מישהו אמר לה שהמדריך שלנו זה גארי וזה חבר של המדריכה שלנו לשעבר והוא בכלל בנוער העובד.....אז בקיצור אני אתקשר היום בערב.....

חחחח איזה מגניב...

אנחנו שנה שעברה עשינו לכיתות ז´ משהו דומה... אבל פחות מוקשע.. באנו אליהם עם הציור של הגופה של המדריכים שלהם ואמרנו "זה המדריכים שלכם.. אם אתם רוצים לדעת מי הם באמת תבואו בלה בלה בלה" השנה עשיתי גיוסים לכיתות ה´ מן הסתם כי אני מדריכה אותם והלך ממש טוב! יש לנו אישור ממנהל החינוך או איך שלא קוראים לו בגבעת זאב אז אנחנו יכולים להכנס לאיזה בצפר שאנחנו רוצים להכנס כמה זמן שנחנו רוצים לכל כיתה בקיצור סבבה אגוזים לא היו לנו בעיות... עשינו להם לולי הייתי בצופים... היה מזה קטעים בפעם הראשונה שחכתי מה שהייתי צריכה לשיר זה היה מזה מפדח אה קטעים איתי...!

keren14

New member
גם אצלנו אבל...

לא נכנסו לכיתה שלי... באו חלק מהשכב"ג וחלק לבית ספר של היסודי... אלי לכיתה לא נכנסו..
אבל לחלק מהכיתות בשכבה כן... אקיצור, לי יש חוצניקים מדריכים מנווה מגן, הפעולה הראשונה עוד מלא זמן ב-13.9... אצלנו לא השקיעו כל כך... לא התקשרו או משהו.. אולי זה מודקם מדי ושבוע הבא יתקשרו אלינו

BabyLove

New member
אתמול התקשרתי למספר הזה

ואז היתה הודעה: "מדברים החוטפים חה חה חה אם אתם רוצים לראות את המדריכים שלכם אתם צריכים לבוא עם חאקי מלא ביום שלישי לשבט רכ"ס...חה חה חה חה ואני כבר גיליתי של מי הפלאפון ומי דיבר.....אז יש לי כבר השערות לגבי המדריכים החדשים...

למעלה