גיוס דוסים !

גיוס דוסים !

הגיע הזמן לגייס בכח את כל הדוסים. נמאס לי להיות פראייר. גם שירות לאומי צריך להיעשות על מדים. בשביל הדתיים והדוסים אלוהים הוא אלוהים. בשבילי אלוהים הוא צה"ל !!! מי שלא יתגייס לסדיר או מילואים אך הוא בריא שיגורש ללבנון לאלתר עם 50 $ ושיסתדר לבד. חוצפה שאנחנו עושים 58 ימי מילואים בשנה בשביל שאיזה בחור ישיבה ישב וילמד תורה. צריך לשבור את הסטטוס קוו מיד ולהפלות את מי שלא מתגייס כולל שלילת רשיוןנהיגה ! שיסע בהסעות של החרדים עם כל הרעש והעשן. זוהי חוצפה שצריך להפסיק אותה מיד לאלתר. יגוייס כל דוס מיד ומהר. ד"ר אביתר רייטר.

טלטיל

New member
צודק אביתר !

אני איתך, צריך לעשות משהו ודחוף אבל נראה לי שמהמחשב בבית זה לא יעזור, צריך לקום ולהילחם על השיוויון !!!

גיוס הפרזיטים לצה"ל !

טלטיל יקירתי ! אנא התקשרי אלי ל- 050-717377 ונילחם ביחד עם אוקיינוס של גאווה חילונית במשתמטים החרדים ! אלוהים יש רק אחד וזהו צה"ל !!!

yoavtzur

New member
אביתר זה לא ריאלי

אביתר,הרגשות שלך מוצדקים,אבל אתה חייב להבין שזה לא ריאלי לגייס את כולם לצה"ל. אני בגישה שיש לתגמל את המשרתים תגמול מסיבי,ברגע שזה יקרה מספר המשתמטים יקטן,וכך גם הנטל. יואב צור-שמאל ציוני!

גיוס דוסים

עם כל הכבוד יואב היקר - תיגמול לנו לא יספיק. צריך לנשל לדוסים את מירב הזכויות כמו להפסיק הקצבות למשפחות מרובות ילדים. וזאת, אם האבא לא משרת במילואים. אין הקצבות ואין מה לאכול??? שהאבא יביא ...לוף מצה"ל כמובן ! שלך, אחי היקר, ד"ר אביתר רייטר - ירושלים.

yoavtzur

New member
ד"ר רייטר,יש תרומה גם במספר

ילדים גדול. לנוכח ההתבוללות הגוברת יש בהחלט צורך בילודה גוברת על מנת להבטיח את קיומו של העם היהודי,בכלל אני גורס שהפצת היהדות חייבת להיות חלק מהאסטרטגיה הבטחונית של מדינת ישראל בשבילי יהדות היא לא רק דת,אלא בראש ובראשונה דרך חיים,תרבות ומוסר. תגמול אנשי המילואים יגרום להתרחבות מעגל המשרתים,ולהקטנת הנטל, אני מתנגד לשלילת זכויות מהותיות מאנשים שאינם משרתים בצבא,ובכל מקרה מהסיבה כמעט ולא ניתן לאכוף את זה,צריך לשים דגש על תגמול המשרתים. בכל מקרה,אולי זה ישמע לך מפתיע,אבל ביטול חוק גיוס החובה במתכונתו הנוכחית הוא אינטרס עליון של המשרתים!!! יואב צור-שמאל ציוני!

עודף ילדים דוסים - חולשה

עדיף 100 חילונים חזקים ותורמים על 1,000,000 דוסים מחלישים דמוגרפית. אינני מסכים איתך בסוגיה זו אבל תמיד נישאר חברים !!! אביתר.

yoavtzur

New member
עדיף מיליון דוסים ומיליון חילונים

ובתנאי שנלמד לחיות ביחד ולכבד את הצרכים של האחר. אני מאמין באמת ובתמים שברגע שנשלב את החרדים בחברה, התחושה שלהם לגבי השירות בצה"ל תשתנה ולכן אני ממליץ לאפשר לכל החרדים לעבוד בלי תנאי, על מנת לחשוף אותם לתרבות החילונית. יואב צור-שמאל ציוני!

מיליון דוסים משתמטים

את כל זה כבר ניסו יואב היקר. "הם" לא חושבים כמוך ו/או כמוני בהקשר לסוגיה זו. הלוואי שאתבדה. בינתיים, אני ואתה פראיירים !!! אבל, כשאני יוצא למילואים, אני לא מקטר כי אני יוצא בשליחות הגנת העם החילוני... חייבים להפריד את המדינה לשני חלקים: שהמתנחלים ידאגו לעצמם. לא אתה ולא אני צריכים להגן עליהם. צריך לפנות את הישוב היהודי בחברון ומיד ואני... תתפלא... ימני ! אבל ימני חילוני, משכיל (תואר שלישי) ושפוי ! אם בא לך תתקשר ונדבר בכיף. אני ב- 050-717377. ביי. אביתר.

yoavtzur

New member
הייתכן שביהודה לא יהיה יהודי?

אני שמאלני ואני מתנגד לפינוי ישובים ביהודה ושומרון גם תמורת שלום מלא. המאבק כרגע הוא על הזכות שלנו על ארץ ישראל,והפלשתינאים מנסים לנתק את הקשר הרוחני שלנו עם הארץ,הדרישה לפנות ישובים היא גזענית ובלתי מוסרית,אם היו רוצים שלום אמת היו מציעים שהיהודים ישארו בריבונות פלשתינאית כל עוד הצעה כזאת לא הועלתה מצידם של הערבים תכלית השלום שהם מציעים היא סילוק היהודים מאדמת אבותיהם. בכל מקרה,זה אינטרס עליון של מדינת ישראל שיהודים ישבו תחת שלטון פלתשינאי,רק כך נבטיח שהמדינה השכנה תהיה דמוקרטית. יואב צור-שמאל ציוני!

-רוני-

New member
אתה נאיבי, אפילו אם יתנו להם את

השטחים בהתחלה נחזור לגבולות 1967 זה מה שברק נתן להם פחות או יותר אתה חושב שהם יסתפקו? ראה נתנו להם את הרוב ומה עוד אינטיפדה הרי הם אומרים במפורש שהם רוצים את ירושלים ואת חיפה ונצרת (שאני אמשיך) הרי לא יהיה לזה גבול עד שהם יזרקו את היהודים מכאן.

לא מקובל עלי לחלוטין !

בטבח שהיה בחברון לפני 3 שבועות מי נהרג ??? חיילים חילונים !!! (ברובם) לזה אני לא מסכים. הם הגנו בגופם על מתנחלים. מסקנה: קרית 4 זקוקה לפינוי. אפשר ליישב את אנשי קרית 4 באשקלון או בנגב/גליל. ההפקרות חוגגת. ואני ימני. אז מה ? אבל אפשר בהחלט לומר: לפנות את גוש דן במקום את רמת הגולן ! כמעט כל תל-אביב יושבת על אדמות ערביות. אבל להפקיר את חיי חיילנו ?? למה? חיילינו הם קודש הקודשים !

אם הוא נוער כמו חמור

אם הוא נוער כמו חמור ויש לו אוזניים של חמור זה חמור. אם הדעות שלך ימניות ואתה ימני בהשקפת עולמך - אתה ימני. תיכף תספר לנו כאן שאתה קורא לעצמך מילואימניק ולא עושה מילואים.

yoavtzur

New member
אין צורך לנבל את הפה

שמאל היא מדיניות חברתית,לטעון שאני ימני בגלל שאני מתנגד להחזיר שטחים זו שטחיות במקרה הטוב. יואב צור-שמאל ציוני!

שמאל מול ימין...

למעשה אין להגדיר ימין ושמאל.... זו טעות שגם אני לוקה בה. כל ימני יהיה אשר יהיה יש לו גם דעות של שמאל וההיפך גם אם איננו מודעים לכך. את זה לומדים במדע המדינה בתואר שני ובתואר שלישי יא חביבי !

עמלק

New member
היהדות לא אמורה להיות מיסיונרית

ומכאן ניתן להסיק שלא רק שאינך מבין כלום בצבא - אינך מבין כלום גם ביהדות !

effi22

New member
58 יום מילואים בשנה ?????../images/Emo186.gif

אתה לא קצת מגזים ? , אלה אם כן אתה איזה מג"ד ?

למעלה