גיוס וטירונות לחיל המודיעין

רותם1415

New member
גיוס וטירונות לחיל המודיעין

אני מתגייסת חודש הבא לחיל המודיעין (מסלול גוונים) ורצתי לדעת אם יש פה מישהו שעבר את זה כבר איפה הבסיס של הטירונות(קראתי באינטרנט שיש איזה בסיס טירונות רק של מודיעין שנמצא בדרום וקוראים לו מפרשית אבל אני לא בטוחה שזה נכון) ואיך הוא, כמה זמן תהיה הטירונות(כדי לדעת כמה לארוז), ואם יש אחר כך קורס והיכן?
תודה לעונים:)

Maldini Girl

New member
בסיס הטירונות של מודיעין זה אכן מפרשית

וזה בדרום, אבל לא יודעת כמה דרום.

אאל"ט טירונות מודיעין 02 בדר"כ בין שלושה שבועות לחודש.

tritone

New member
קצת תשובות

לא הייתי במסלול גוונים אבל בד"כ כל הקורסים של המודיעין עוברים תהליכים דומים.
מפרשית נמצאת בדרום ושם כל טירוני חיל המודיעין עוברים טירונות 02 שנמשכת סביב 3.5 שבועות (יש יותר, יש פחות). במהלך הטירונות יוצאים כל יום שישי בבוקר חוץ משבת אחת שסוגרים. זאת עשויה להיות השבת הראשונה, לכן ממליצה לך להביא מספיק דברים ליתר ביטחון.
לאחר מכן רוב הטירונים מגיעים לקורס בבה"ד 15, אבל אני לא יודעת לגבי המסלול שלך (בתכלס שווה לנסות לשאול אותם, למרות שאולי לא יוכלו לענות לך).
אם יש לך עוד שאלות אשמח לעזור, והמון בהצלחה!

היי

טירונות של כ-3 שבועות במפרשית - זה אכן בדרום,
את לא יודעת אם תסגרי שבת ראשונה - אז תבירי מספיק בגדים (גופיות/תחתונים/גרביים) לשבועיים.

רותם1415

New member
תודה לכולם על התגובות

מישהו \מישהי (שהייה בבסיס) יכול לפרט קצת על הבסיס מפרשית ? איך התנאים שם? איך החדרים? מקלחות?

darkshadow1

New member
תשובה מלאה:

התנאים במפרשית נחשבים בסדר גמור ביחס לבסיסי טירונים. 8-9 אנשים בחדר, יש מזגנים (אני לא יודע אם הם עובדים
), במקלחות כמעט תמיד יש מים חמים ועלולים להיות גם וילונות (אני כותב "עלולים" כי וילונות מתכלים ואין לי מושג באיזו תדירות מחליפים אותם).

למעלה