גיוס חובלים ספטמבר 03

מאי טאי

New member
וווווווואלה ../images/Emo13.gif

סבבה, אנחנו מתגייסות ביחד למרות שאני אצטרף אליכם חודשיים אחרי, כל ה&*! להיות שלושה חודשים בבית. מאיפה את? יהיה נחמד להכיר אנשים עוד לפני הקורס יש עוד מישהו?

Alongi

New member
עדיין לא הבנתי למה את מצטרפת אלינו

רק חודשיים אחרי??

fantomit

New member
אני מהצפון

יש עוד בנות שמתגייסות איתנו אני יודעת על עוד 3 אבל בטוח שיש גם בנות מגדנ"ע חובלים... את כבר בצבא?

Alongi

New member
../images/Emo68.gif גם אני מתגייסת בקרוב

איזה כיף, נוכל לעשות מפגש חובלות. לרכל על כל הבנים החובלים, ולעשות ציפורניים ביחד. בעל הבית השתגע 2.

מאי טאי

New member
../images/Emo13.gifמצויין..

אני מצטרפת להתעללות :) חבל שאין לי ממש ציפורניים והדבר האחרון שאני אעשה זה לרכל עם הבנות על הבנים ...אני בטוחה שהיית רוצה להיות חובלת לכמה שעות איתנו באוהל :) כן אני כבר מגוייסת אבל יצאתי לדחיית שרות עד הגיבוש, אני מוסמכת רובאי 02 בגלל זה אני לא עושה איתכם טירונות לצערי.

Alongi

New member
עשיתי את הגיבוש ב6-9 באפריל

עברנו סה"כ אם אל טועה, 30 איש בערך.

Some1here

New member
זה אומר שתצטרפי אלינו אחרי

חודש\שלושה שבועות... אני עברתי עם אלון הבנות עברו בפברואר...

fantomit

New member
מה עשית או עושה בצבא?

את תבואי להפלגה שעושים לכל המתגייסים ביום שלישי?

מאי טאי

New member
הממממ.....

אני לא יודעת אם אני באה כי אני עובדת באותו יום ואני צריכה לדבר על זה עם הבוס שלי. אני מתגייסת חודשיים אחריכם, אתם עושים טירונות 02 ועוד חודש אבטחת יישובים, אל תשאלו אותי למה, אבל אתם הולכים לשמור על איזה צריף. אני אהיה בת 20 בינואר, התגייסתי בינואר 03 והייתי שלושה חודשים בקורס טיס, נפלתי, צ'ק 10 כבוד :) ועכשיו היעד הבא חובלים, אם לא בשמים אז במים.

lifa2001

New member
א. כבוד על הנחישות ובלה בלה

ב. גם אני אראה אותך עוד שלושה חודשים. ג. אני יובל, נעים מאד. ד. יש כמה וכמה חובלים לעתיד בפורום, אני בטוח שתכירי את כולם בסוף. ה. רשמית חזרתי מארצות הניכר ומאד התגעגעתי לכולם ועכשיו לא תוכלו להפטר ממני כי אני ממש מכור.

מאי טאי

New member
א. תודה ובלה בלה בלה

ב. כן כנראה נתראה ג. נעים מאוד שמי עדי ד. אני בטוחה שבסופו של דבר אני אכיר את כולם ה. תנצל את זה כל עוד אתה יכול :) אח"כ כל כך תתגעגע למחשב שלך.

Alongi

New member
מקפיץ../images/Emo26.gif שימו לב להודעה המרעישה

שיש בשרשור אנחנו הולכים לעשות חודש אבט"ש בעע אבל מצד שני יאללה כוסומו חפיף לא נורא גם זה יעבור

למעלה