גיוס לנח``ל

Ralliart

New member
גיוס לנח``ל

מעוניין במידע על הנח``ל מה בדיוק עושים שם והאם זה נכון שהאוירה שם היא ``אוירת תנועת נוער`` ,דבר שאני סולד ממנו... ורוב המתגייסים לחטיבה הם חניכים לשעבר של תנועות נוער שונות? תמיד תהיתי למה לא שומעים בעיתונות ובמדיה על פעולות החטיבה ונחלותייה(כאילו שהיא לא קיימת)דבר שסותר את מה שקראתי על החטיבה בעלון המידע שקיבלתי מלשכת הגיוס שם מתוארת החטיבה כאחת שעוסקת בפעולות בשטחי האוייב ומחוצה לו ,לוחמה בשטח בנוי וכול`ה, אותם סופרלטיבים שהשתמשו לתיאור דובדבן אני מתגייס ב-14 במרץ (2001) רציתי לדעת אם אפשרי במהלך הטירונות להשיג העברה לחטיבה יותר ``רצינית`` כדוגמת דובדבן למרות שזו יחידת התנדבות ולא הגשתי בקשה לקבלה ליחידה יש לי פרופיל 97 וקב``א 52

avipe

New member
ובכן..

דבר ראשון בקשר לנח``ל אז אולי זה נכון שהרבה חברה מגיעים לשם דרך תנועות נוער אך זה ממש לא הרוב... אולי פעם הנח``ל זה היה משהו כמו תנועת נוער אבל היום זה מש לא כך היום זה כבר חטיבה לכל דבר כמו גבעתי וגולני(שעושים פעולות מבצעיות לכול דבר)... בקשר להעברה אז א לא נראה לי שיעבירו אותך וב בטח שלא ליחידת דובדבן וכו..(התנדבות) שהדרישות מינימום אליהם זה קב``א 54 וזהו.. בהצלחה...

למעלה