גיוס לצבא (שיריון).

נריה_ה

New member
גיוס לצבא (שיריון).

שלום לכם כל חברי הפורום! אני מבקש את עזרתכם, כי אני אחד שאין לו מושג על הצבא. תאריך הגיוס שלי היה ה23.7 לפני חודש שינו לי את התאריך ל30.7 לפי מה שקראתי כאן שינו לי את הגיוס מגולני.גבעתי לשיריון. בשאלון ההעדפות סימנתי גבעתי ואחר כך גולני ואחר כך שיריון. הפרופיל שלי 97 (+משקפיים). והקב``א 56. מה אתם אומרים על השרות בצבא? בשיריון? לאן כדאי ללכת בצהל בכלל ובשריון בפרט? ומה עם תפקידים בשיריון? נהג, תותחן, קשר? ומה האיכות של האנשים שם? והאם אני כול לשנות את יעד הגיוס שלי? ומה בכלל כדאי להביא לבקו``ם? תודה מראש

5252

New member
כמה תשובות...

אז ככה : קודם כל זה די חרא של שירות ,כמו כל הקרביים אתה הולך לטחון... אבל...במלחמה כמו שאתה יודע (או לא) החי``ר לא משחק תפקיד. (טוב משחק אבל התכלס זה השיריון). חי``רניק שמפשל בד``כ ימות. שיריונר שמפשל בד``כ ימות ,יהרוג ת`צוות ויהרוס טנק ששווה... לגבי התפקידים...תותחן!!! פשוט להיות תותחן זה התפקיד האיכותי הכיפי והטוב ביותר התותחן גם משמש מפקד במידה והמט``ק הולך פייפן...לבקו``מ תביא הרבה אוכח וציוד שיפצור. ודבר אחרון :פז``מ ,מכיר? זה מה שתזדקק לו הכי הרבה ...

jedi knight

New member
קשקשן

5252 אתה אומר דברים שיכול להיות שהם נראים לך הגיונים בראש אבל כשתגיע לצבא אתה תגלה שמה שאמרת זה רחוק מלהיות נכון החי``ר השריון התותחנים חיל האוויר כולם חשובים למשל איך בדיוק שריון יכבוש טרשים גבעות ופסגות בעת מלחמה ובלי החי``ר הטנקים של צה``ל יושמדו ע``י יחידות נ``ט וקומנדו אז להבא תעשה שיעורי בית לפני שאתה אומר משהו מטעה כמו זה מה שנכון היא שהשריון הוא החיל הכי חשוב במלחמה בגלל מכיוון שהוא הכוח המסתער העיקרי בגלל העוצמה האדירה של הטנקים

SuperFly

New member
52

יש לי שאלה אני די מקווה שלא בחרת את השם\מספר שלך באקראי זתומרת שאתה ביחידה 52 אז אם כן, תשרשר לי כן, כי יש לי משהו לשאול אותך ( כמובן שלא בפורום ) או שתשלח לי אימייל תודה רבה

למעלה