גיוס ל- ימ"ג (יחידה של משמר הגבול)

גיוס ל- ימ"ג (יחידה של משמר הגבול)

חדשה פה.. תבינו אותי!! לא מבינה פה כלום וכלום \=

אני בת 20 וחודשיים.. הגיוס שלי נדחה עקב סיבות אישיות ונכון לעכשיו התאריך גיוס שלי הינו- 2.03.14.
כיוון שהגיוס שלי נדחה לא עמדה בפני האפשרות לעבור את יום המא"ה ואת המנילה.
הפרופיל שלי עומד על 97. והקב"א על 50.
אני ממש נעולה על ה-ימ"ג אבל חוששת שלא אקבל כרצוני עקב גילי או עקב הציון קב"א שלי.
אולי צריך לעבור אימונים כלשהם על מנת להיכנס ליחידה.. מיונים, גיבושים וכן הלאה.. אינני יודעת..
מישהו יודע אולי משהו בנושא ?! זה ממש ממש חשוב לי!
חוששת שאתאכזב אחרי הכברת דרך הלחוצה והמייגעת שלי עד שאישרו לי את הגיוס.
מה אני יכולה לעשות בנידון על מנת להיכנס ליחידה ?! אני ממש מורעלת בעניין הזה ואני לא מוכנה לוותר על זה בעד שום הון שבעולם.. וכן אני קיצונית.
תודה מראש לכל העוזרים והמשתדלים :)

Maldini Girl

New member
היית בכנס לוחמות?

אולי זה לא נכון לגבי ימ"ג או לגבי בנות, אבל עד כמה שידוע לי אין הגבלת קב"א ללוחמות אלא פרופיל, ושמגיעים ליחידות קרביות דרך גיבוש.

אולי מישהו יתקן אותי :)

elad218

New member
הנה המעט שאני יודע על מג"ב, מאנשים שפגשתי:

1. קב"א ודפ"ר צה"לי בכלל לא נחשבים במג"ב - יש מדד משטרתי ומבחנים של היחידה עצמה. בכל מקרה, 50 זה קב"א בסדר גמור ואם ימנע ממך להתגייס לאנשהו, זה בטח לא למגב
(בלי להעליב)
2. כולם מתגייסים למג"ב כרגיל ועוברים את אותה הכשרה בסיסית ואז במהלך ההכשרה או אחריה יש גיבושים ליחידות השונות, זה לא משהו שקורה לפני הגיוס. כדי להגיע למג"ב תצטרכי כמובן גיבוש לוחמות (או שזה בוטל? לא יודע)
3. הרבה אנשים מתגייסים למג"ב מרצון לשרת בימ"ס או ימ"ג ובסוף גומרים בחרא מקומות, וזה דבר שצריך לקחת בחשבון לפני.

חחח קודם כל תודה :)

דבר שני.. צה"ל זה לא תוכנית לפי בקשתך..
בטוח שזה לא מוחלט שאקבל את התפקיד..
אבל אני מנסה לעשות כמה שאפשר על מנת להיכנס למג"ב.. ולא הולך לי..

התקשרתי ואמרו לי שהגיבוש לוחמות של הגיוס של מרץ כבר היה..
ויש עוד גיבוש ב- 19.3.. ואין עם מי לדבר במיטב..
הם עושים טובה שהם בכלל עונים לך.. וגם את זה הם עושים בקור רוח \=
זה מתסכל עוד יותר!!

elad218

New member
תחשבי כמה אנשים מתקשרים ביום

לא הגיוני לצפות מהם לתת יחס אישי לכל אחד. אני גם לא רואה במה עוד הם יכולים לעזור לך... פספסת את הגיבוש, זה המצב. כמו שאמרת, צה"ל זה לא תכנית כבקשתך... לפעמים אנשים שרוצים ממש להגיע למקום מסויים דוחים את הגיוס בשנה ואפילו יותר, אבל זו בדרך כלל הקרבה שעושים כדי להגיע לסיירות ויחידות מובחרות, לא למג"ב.

תקשיב!!

אתה ממש מעודד אותי.. אבל ממש!!
חחח אין דברים כאלה

תודה בכל מקרה.. חבר וירטואלי חחח

למעלה