גיוס מילואים חיל השריון שלום אני מעוניינת לדעת מה התאריך הקרוב לגיוס מילואים של חיל השריון תודה
י ילדה מבית טוב7 New member 26/12/12 #1 גיוס מילואים חיל השריון שלום אני מעוניינת לדעת מה התאריך הקרוב לגיוס מילואים של חיל השריון תודה
א אושי231 New member 27/12/12 #2 חיל השיריון מורכב מהמון גדודים וכל גדוד מתגייס בתאריך אחר. צרי קשר עם קצינת הקישור שלך על מנת לדעת מתי הגדוד שלך מתגייס.
חיל השיריון מורכב מהמון גדודים וכל גדוד מתגייס בתאריך אחר. צרי קשר עם קצינת הקישור שלך על מנת לדעת מתי הגדוד שלך מתגייס.
י ילדה מבית טוב7 New member 27/12/12 #4 וסליחה שלא מקדתי את השאלה רציתי לדעת מה התאריך הקרוב לגיוס חטיבה 188 של גדוד 74 סער
G guya72 New member 30/12/12 #5 גיוס את תאריך הגיוס לחטיבה צריך לברר מול גורמי צהל. הגיוס הוא לא לגדוד ספציפי. עד כמה שאני יודע (וזה לא הרבה) - הגיוס הוא לחטיבה עצמה, ורק בסוף המסלול משבצים את החיילים לגדודים בהתאם לצורך.
גיוס את תאריך הגיוס לחטיבה צריך לברר מול גורמי צהל. הגיוס הוא לא לגדוד ספציפי. עד כמה שאני יודע (וזה לא הרבה) - הגיוס הוא לחטיבה עצמה, ורק בסוף המסלול משבצים את החיילים לגדודים בהתאם לצורך.