גיוס פברואר

גיוס פברואר

היי הודיעו לי שאני מתגיס שבוע הבא אבל עוד אין לי שיבוץ. אני מחפש בסיס סגור- אין לי מגבלה רפאואית. מישהו יכול לעזור לי למצוא תפקיד. שלחו לי כל מני אבל מה שרציתי מש"ק קליעה לא אפשרי.

hillator

New member
תגובה

אם לא קבעו לך לינת בית בסיס סגור לא תהיה בעיה לגבי תפקיד הדבר תלוי גם בנתונים שלך וגם בתחומי עניין שלך הרי יש אלף ואחת תפקידים בצהל

hillator

New member
תתחיל בזה שתגיד מה מעניין אותך

ומהאותכן מה הנתונים והמגבלות שלך יש מיליון ואחד תפקידים בצהל

תפקידים

אני רוצה קודם כל בסיס סגור. רציתי מאד להיות משק קליעה בשייטת 13 או ביחידת יהלום משהו שמה. אני מאד רוצה לצאת לקצונה. חשוב לי להיות במקום שיש בו אנשים ותפקיד אכותי לתרום ולעשות משהו כמה שיותר משמעותי. אני די בלחץ שלא ימצא לי תפקיד. אין לי מגבלות רפואיות משמעותיות

hillator

New member
ככה

דברככהן בר ראשון יש שפע של מידע באינטרנט כנס לפורום מתגייסים וסדירים יש שם שפע מידע כמו כן בקישורים פה יש הרבה קישורים לאתרים שמכילים המון מידע אם תגיד לי מה למדת בתיכון אני יכולה לחשוב על תפקיד אני פשוט לא מכירה את היכולות שלך ואת הכישורים שלך למה לא נותנים לך להיות משק קליעה?

מידע

אין לי מושג מה קורה בקשר למשק קליעה אני ממש רוצה אולי את מכירה מישהו שאפזר לברר איתו. קצת על עצמי- עד לפני שנה היה לי פרופיל 97 קבא 55 דפר 80 עברתי ירפא ג' ואז חליתי בהודג'קין. כיום אני אחרי טיפולים וברוך השם הכל תקין. אני מחפש משהו שיש בו אפשרות להתקדם ולהשקיע. רציתי מאד להיות קרבי אבל אני מבין שאין אפשרות. אשמח מאד אם תוכלי לעזור לי כי אני לא רוצה לפספס את הגיוס בשבוע הבא.

hillator

New member
תשובה

אתה יכול לנסות לברר מול תא מתנדבים למה זה לא הסתדר לגבי תפקיד הכי טוב זה שתפרסם הודעה בפורום מתגייסים ותשאל על תפקיד בתומך לחימה ( זה הכי קרוב לקרבי) וגם בפורום סדירים, על כל תפקיד שיציאו לך תריץ חיפוש בגוגל בברכה

למעלה