היי הודיעו לי שאני מתגיס שבוע הבא אבל עוד אין לי שיבוץ. אני מחפש בסיס סגור- אין לי מגבלה רפאואית. מישהו יכול לעזור לי למצוא תפקיד. שלחו לי כל מני אבל מה שרציתי מש"ק קליעה לא אפשרי.
אני רוצה קודם כל בסיס סגור. רציתי מאד להיות משק קליעה בשייטת 13 או ביחידת יהלום משהו שמה. אני מאד רוצה לצאת לקצונה. חשוב לי להיות במקום שיש בו אנשים ותפקיד אכותי לתרום ולעשות משהו כמה שיותר משמעותי. אני די בלחץ שלא ימצא לי תפקיד. אין לי מגבלות רפואיות משמעותיות
דברככהן בר ראשון יש שפע של מידע באינטרנט כנס לפורום מתגייסים וסדירים יש שם שפע מידע כמו כן בקישורים פה יש הרבה קישורים לאתרים שמכילים המון מידע אם תגיד לי מה למדת בתיכון אני יכולה לחשוב על תפקיד אני פשוט לא מכירה את היכולות שלך ואת הכישורים שלך למה לא נותנים לך להיות משק קליעה?
אין לי מושג מה קורה בקשר למשק קליעה אני ממש רוצה אולי את מכירה מישהו שאפזר לברר איתו. קצת על עצמי- עד לפני שנה היה לי פרופיל 97 קבא 55 דפר 80 עברתי ירפא ג' ואז חליתי בהודג'קין. כיום אני אחרי טיפולים וברוך השם הכל תקין. אני מחפש משהו שיש בו אפשרות להתקדם ולהשקיע. רציתי מאד להיות קרבי אבל אני מבין שאין אפשרות. אשמח מאד אם תוכלי לעזור לי כי אני לא רוצה לפספס את הגיוס בשבוע הבא.
אתה יכול לנסות לברר מול תא מתנדבים למה זה לא הסתדר לגבי תפקיד הכי טוב זה שתפרסם הודעה בפורום מתגייסים ותשאל על תפקיד בתומך לחימה ( זה הכי קרוב לקרבי) וגם בפורום סדירים, על כל תפקיד שיציאו לך תריץ חיפוש בגוגל בברכה