גיוס

X T C

New member
גיוס

יש לי גיוס בנובמבר ואני רוצה להגיע ליחידה קרבית. אני מפחד שידפקו אותי בשיבוץ אם יגלו שאני מעשן. מישהו יודע אם יש בדיקות בבקו"ם וכמה זמן צריך להפסיק לפני כן כדי לצאת ´נקי´ בדם ובשתן? שלכם, aztec הסטלן

dod_basim

New member
אם אתה רוצה לדעת זמנים

THC (החומר הפעיל בגראס - מה שמחפשים) נשאר בשתן לעד שלושה שבועות.... THC נשאר בדם לעד חודש וחצי..... כמובן שתלוי בכמויות אני משאר שמי שמעשן פעם בחודש יספיק לו שבוע וחצי להתנקות מTHC בשתן.... ומי שמעשן כל יום וכל היום מצפה לו תקופה ארוכה יותר (כנראה הרבה יותר)

tiger

New member
אבל מאוד לא סביר אם בכלל שיעשו לך

בדיקת דם...שלא לדבר על שתן.אני לא יודע איך זה הולך בצבא אבל אני מבין שזה לא שבודקים כל אחד...אולי רק כאלה ש"ניראים חשודים" ועם עיניים אדומות מאוד בלי אישור מהרופא על דלקת קרום המוח? t

dod_basim

New member
לפי מה שאני הבנתי ממקורות יודעי דבר

לקרביים כמעט ולא עושים בדיקות אם בכלל, לצבא קשה לתפוס את זה שאתה יכול לנהל חיים נורמלים לחלוטין ולהשתמש עדיין בגראס. לג´ובניקים עושים בדיקות פתע כאלה אז הם צריכים להזהר, הם חושדים בג´ובניקים מסיבה מוצדקת...מה כבר יש לג´ובניק לעשות כשהוא חוזר הבייתה בחמש בצהריים???? אבל בלי קשר לבדיקות, אל תבוא עם עיינים אדומות לצבא, אל תתנהג כמו מסטול טבעית...אל תספר ככה סתם לאנשים איזה סטלה הייתה לך בשבת. הבנת?

אתה מעשן?!?!? ../images/Emo12.gif

כמו שאני מכירה אותך (ואני לא. איזה מזל...) אף אחד לא ירוץ אחריך עם ערכה לבדיקת שתן או מזרק. תהיה רגוע. ברכות על הגיוס - צבא זה זין. >ספל חמאה קוראת לך לחזור בתשובה שלמה!<

jhon ashkroft

New member
אז ככה...

אני אתן לך כמה טיפים מעברי (רס"פ ברובאית): המשטרה הצבאית חייבת לבצע בדיקות מידגמיות מתקופה לתקופה ולכן הם היו מגיעים אלינו לא מעט. לרוב הם היו מבקשים מספר חיילים מכל פלוגה לבצע עליהם את הבדיקות, והבחירה את מי לשלוח היתה של מפקדי הפלוגה, כך שאם אתה חייל טוב הסבירות שישלחו אותך לבדיקה היא כבר נמוכה יותר. ישנם מיקרים בהם הם באים לחפש חייל ספציפי (עקב הלשנה וכדומה) ואז זה קצת יותר בעייתי(אחד מהחיילים שלי נאלץ להתחבא עד שהשוטרים ילכו בגלל שהם באו עם מידע מוקדם לגביו). כמו כן היה לי חייל מצויין שידעתי שהוא מעשן בבסיס אבל לא מצאתי לנכון להעמיד אותו למשפט או כל דבר אחר היות וזה לא הפריע לתפקודו היומיומי והיה מדובר על כמה פעמים בודדות. דרך אגב, זה היה מאד משעשע לראות את הפנים שלו כשסיפרתי לו את זה אחרי ששנינו השתחררנו. כל זה טוב ויפה, אבל זה מאד תלוי במפקדים שלך כי אתה יכול ליפול על מפקד חרא שיעיף אותך לכלא בלי לחשוב פעמיים ולרוב מדובר על תקופה לא קצרה, על כן אני ממליץ לך לא לעשן בתקופת הצבא(בכל אופן לא בסדיר, כי במילואים אתה כבר תשלים את החסר). אני אישית הפסקתי לעשן בשלוש שנים אלו וברגע שהשתחררתי חזרתי לחיקה החם של הגאנג´ה , אז תעשה את השיקולים שלך כי עם כל הטיפים והעצות שאנשים יתנו לך, במידה ומשהו לא ילך חלק, היחיד שישלם על כך יהיה אתה(כל עוד בחקירה לא תיתן שמות של חברים שלך!). ולמנאיקים מגדות(אם ישנם כאלו כאן) you were way off.

למעלה