גיורא חמיצר חושף פרטים על האי2

snirf

Active member
גיורא חמיצר חושף פרטים על האי2../images/Emo44.gif

בעמוד הראשי של אתר ערוץ הילדים,תחת הקטגוריה של וידאו

Yarinv

New member
../images/Emo51.gif

נשמע ממש מעניין
זאת הוכחה נוספת לכל מי שעוד היה בספק אם אביגיל תשתתף בעונה הזו.

dar dahan

Member
אני אומר לכם שכל פעם שגיורא חמיצר מתראיין...

על אחת מהסדרות שלו זה גורם לי לרצות עוד יותר לראות את הסדרות שהוא עושה. ובמיוחד לאחר החצי שניה שראיתי קטע מהפרק הראשון (אני יהרוג את העורכים של הסרטון הזה
). ד"א גיורא חמיצר רמז שהוא חושב עם לעשות עונה 3, ככה שאולי, אולי, אולי, אולי, אולי תהיה עונה 3, אבל קודם כל שהעונה ה2 תתחיל! נ.ב לפי מה שהבנתי מגיורא הוא הפך את הסדרה ליותר מסובכת, וכמה שסדרה יותר מסובכת ככה היא יותר כייפית לצפייה, ובקיצור תכנסו לאתר ערוץ הילדים, ותעברו לאזור הסרטונים, ותראו מה גיורא חמיצר אומר על העונה ה2 וחצי שניה מהפרק הראשון של העונה החדשה! ותודה פותח הנושא!

8דושנקה8

New member
נשמע מעניין אני במתח.... נו שיתחיל כבר! ../images/Emo3.gif

לפי מה שהבנתי (תקנו אותי אם אני טועה) הסדרה תתרחש בשני קווי זמן (וגם שני עולמות?) והצופים יצטרכו לסדר בראש את כל הפרטים ולחבר את הכל ביחד. [יהיו פרקי פלאשבקים מעצבנים (למרות שזה דווקא נחמד לפעמים, תלוי איך עושים.) למתקשים?] אני טועה? וכמה זמן לא ראו\שמעו על אביגייל! סוף סוף הראו אותה! והקטע הזה שהראו מתוך הסדרה- (זה לא נחשב ספוילר
, נכון?) זה קצת אחרי הצלצול טלפון לא? וזה כנראה מישהי שהם לא מכירים כי סול שאל אם הם מכירים אותה... (אני טועה?) ומסר? איזה מסר? - איזה מתח!
ואולי תיהיה עונה 3! זה אומר שהסוף לא יהיה סגור או לפחות שיהיה בו איזשהו פתח לא? למרות שהכל יכול להיות... (איך הגעתי כבר לסוף? זה עוד לא התחיל!
) בכל מקרה נראה שהולך להיות מפתיע.... ומותח! נו... שיעבור כבר שבוע ו3 ימים (?) ! רגע, כמה שניות זה יוצא?

דיי.... אתה רציני?

עוד שבוע מתחיל האי? יש יש יש!!!! אני כבר כל כך מחכה לזה. ואיזה מלכה ליבי, לדעתי היא השחקנית הכי טובה שם. מעניין אם התפקיד שלה בעונה השניה יהיה משמעותי למרות שהיא בצבא... אני מקווה שלא יקרה מצב כמו שהיה עם איה בעונה השניה של השמיניה, אותה כמעט לא ראו ובניצן התמקדה כל העונה.

dar dahan

Member
סליחה שאני מתקן אותך אבל לשחקנית ש...

משחקת את ליבי קורעים אביגייל הררי, ואני מניח שהיא שונה מליבי במציאות, אבל בהחלט היה כייף ומרגש לראות אותה בסרטון הנ"ל!

Don Nirtin

New member
למי בא לספר לי מה הוא אומר שם?../images/Emo87.gif

(משום מה, כבד שמיעה...
)

dar dahan

Member
מיני ../images/Emo58.gif הוא אמר שם...

שהעונה השנייה תהיה יותר מסובכת, ויהיו בסדרה שתי עולמות, ויהיה מעבר בין העולמות הללו בין פרקים, ולמעשה יהיו בעונה השנייה מעין שילוב של שתי סדרות שלבסוף ישתלבו לכדי יחידה אחת. כמובן שמדובר בסדרה אחת אבל לא יהיה קשר ישיר בין העולמות (כנראה היסטוריות שונות). בהתחלת הריאיון הוא אמר שהם עורכים בימים אלו את הפרקים וכל פעם הוא צופה בפעם הראשונה בתוצר הגמור, למרות שהוא בעצמו כתב את הסדרה. עוד הוא אמר שכשהוא יושב לכתוב סדרה הוא לא חושב "אני יכתוב לילדים וכו' ", הוא כותב סדרות שהוא אהב כשהוא היה ילד וגם היום סדרות שהוא אוהב כמובגר, ולכן זה לא כל כך מפתיע אותו שגם הורים וגם ילדים וגם "ילדים גדולים" (נערים ככל הנראה) צופים בסדרה זאת. הוא דיבר בכללי על העבודה ועל ההשקעה הרבה שהייתה גם בעונה הזאת. בנוסף הייתה חצי שניה מקטע של הפרק הראשון (אני ישלח לך בפרטי מה קרה שם אלא אם אתה לא רוצה). זהו פחות או יותר. אהה וגם אביגייל הררי (ליבי) שוחחה חצי דקה ודיברה על ההתרגשות הרבה שהייתה לה כאשר הצופים הרבים היו שם.

Yarinv

New member
היא תשחק

לפי כל הפרומואים שיש לעונה החדשה, רואים אותה שם (בקטעים שלא מהעונה הראשונה). לגבי עד כמה הדמות שלה תקח חלק גדול בעונה נצטרך לחכות ולראות.

dar dahan

Member
לא בדיוק סדרות אלא...

פרק אחד יכול להיות משהו אחד, ואז בפרק שאחריו יכול להיות משהו אחר לגמריי... למשל אם בפרק 5 של העונה השנייה נראה את החבורה וכו', באיזושהי סיטואציה, אז בפרק שלאחר מכן פתאום הסדרה תעבור לעולם אחר אפשר לאמר כנראה להיסטוריה אחרת, וגיורא קרה לזה שילוב של שתי סדרות. לקראת הסוף כנראה ששתי היסטוריות/סדרות/או כל דבר אחר ישתלבו ביניהם. אבל מדובר בסדרה אחת (האי) שפשוט נצטרך לראות בשביל להבין..

Daniel44862

New member
כבר עונה 2? אני עוד זוכר תפרומואים לשמיניה XD

"(הקריין הזה בקול מתכת עמוק: ) השמיניההההה העונה השלישית (הקריין עובר לקול גבוה) בקרובב!!!"

8דושנקה8

New member
אני עוד זוכרת את הפרומואים לעונה הראשונה-

גם של האי - שאז ידעתי מזה וחיכיתי במתח... למרות שהפרומואים לא סיפקו יותר מידי מידע לפחות בהתחלה שהיה רק את הסמל ואחר כך עם המנהרה (ו ה... "אפשר לפתוח כבר את העינים?") וגם של השמיניה- (אם אני לא טועה הראו את הטורבו טיים ואת עמוס ומאיה ויונתן- או שאלה היו איה וניני? או שניהם.... ושעמוס אמר- מהיום החיים שלכם עומדים להשתנות- או משהו כזה...) שאז עוד לא היה לי מושג מזה (כי לא היו לי כבלים) אבל זה נראה לי מעניין ובאמת זה עשה הרבה רעש בכיתה שלי (אגב, היום אותם ילדים טוענים שזה ילדותי להמשיך ולאהוב את זה חבל שאין לי הוכחות איך זה היה פעם אחת הבנות אפילו הייתה ניצבת בפרק של המסיבה של בן-בן
למרות שהיא כבר לא בכיתה שלי...) וכעבור קצת פחות משנה (בערך) קצת לפני שאמא שלי נכנעה לכבלים גם אני התמכרתי.... (דרך חברה-שכנה שלי אצל אבא שלי בשידורים החוזרים של הפרקים האחרונים של העונה השנייה בשבת) וברגע שהתקינו את הכבלים התנפלתי על הוי-או-די... השלמתי את 2 העונות החסרות במשך כל החופש הגדול ושהתחילה העונה השלישית כבר הייתי מזמן בקצב של כולם...
ולמה אני מספרת את זה שוב לעזאזל?

למעלה