גיור וחתונה

sheli69

New member
גיור וחתונה

אז ככה יש לי שאלה קצת בעייתית... אישה רווקה עשתה גיור לפני כ8 שנים...היום היא רשומה כרווקה אבל יש לה 2 ילדים מאותו גבר אבל לא התחתנו מסיבה כלשהי....שאלה היא האם הם יכולים להתחתן ובלי שהגיור שלי יפגע.....כוונה שלא יבטלו לה את הגיור כי יש לה 2 ילדים בזמן שהיא רווקה..? תודה

בשביל מה יש פה פורום

אם כל שאלה שעולה ישר מפנים למספר טלפון? פשוט תעשו קישור ישיר שמי שנכנס לפורום מגיע לדף שבוא רשום: "תתקשרי\י ל- 1800300613, הם יעזרו לך".

בלי קריזה....

פרובוקטור יקירי... אין צורך להתעצבן. אנחנו נמצאים גם פה בשביל לעזור כמה שניתן, וגם בקו 1-800 לאותם צרכים. כל אחד איפה שנוח לו ואיפה שנגיש לו יותר. צריך לזכור שישנם אנשים רבים שיכולים לעזור ואינם נמצאים בפורום, ולכן יש סיכוי רב יותר שבזכות המענה הטלפוני הם יופנו לגורמים הרלוונטיים יותר לעזרה. אני לא מבין למה צריך לתקוף במקום לפרגם למי שמנסה לעזור?

לא תוקף

אבל בהחלט לא מפרגן. אם זה פורום פרסומי לקו הטלפון של הארגון שלכם, אז חלאס עם העמדת הפנים שזה פורום חופשי להבעת דעות וקיום דיון.

אני לא מבין מה הבעיה?

זה פורום שהוא גם פרסומי לארגון שלנו, לקו טלפון שלנו ולפעילויות שלנו, וגם פורום חופשי להבעות דעות וקיום דיון. איני רואה שום סתירה בין 2 הדברים.

ברגע שפורום

או חלל "ציבורי" כזה או אחר שייך למישהו (גם אם זה רק כדי לפרסם אותו) זה ישר מערב אינטרסים אחרים, ממש כמו שמחקת הודעות שלא התאימו לקו האידיאולוגי שלך (ולא עברו על שום כלל של תפוז או חוק מחוקי המדינה). מצב כזה מביא לניהול לא אובייקטיבי (פעולה כמו להביא גולשים מקהילות עם קהל לא דומה היא לא פעולה נורמטיבית בתפוז או באינטרנט בכלל). אין שום סתירה בין שני הדברים, להיפך, אתה משתמש בפורום ובבמה הכביכול חופשית כדי לקדם את הקו האידיאולוגי של הארגון שלך.

ברור שאין קשר

"חיים בחטא", כלומר ללא נישואין אינם סותרים יהדות, לא כל שכן חיים עם אדם אחד דהיינו בן זוג קבוע, הופכים אותך ואותו למה שנקרא בדת לידועים בציבור, דהיינו: את רשאית לדעתי לפי בית משפט רבני לתבוע מזונות בעת הצורך כיוון שיש ילדים בתמונה.. וכן לפגוע זה יחסי הייתי רוצה להאמין שכל מי שעוסק בדין תורה שואף לעשות אך שלום וטוב אבל.. שמעתי שלפעמים נטפלים לאנשים וזה.. זה כבר קשור לשררה וכוח לכן נשמע לי שיעוץ ספציפי בטלפון יעזור לך.. הרי זה תלוי באיזור מגורייך בהתלחה העיקר שאתם אוהבים זה את זו הלוואי שנדע ימים שבהם האהבה תנצח!!!!

למעלה