גיור ל8310

גיור ל8310

למיטב הבנתי גם אם המכשיר ישווק בארץ ביום מן הימים, הוא יעלה מעל ה2K שקלים חדשים, אם לקחת בחשבון שה82 משווק בסביבות ה1800 ומעלה. (במקרה הגרוע זה 82*36) ולעומת ארצנו הקטנטונת, בממלכת הוד מעלתה הוא נמכר בסביבות ה250 ליש"ט. אז כמה שאלות... למי שיודע. האם בין עשר השפות המובנות בו לכתיבת הודעות נכללת לשון קודשנו? האם בין שלושים ומשהו לשונות זרות ישנה גם העברית? (לתפריטים והמכשיר עצמו?) ואם לא, איפה אני יכול בארץ להוסיף את הפונקציות האלו? יורוקום לא ייתנו לי בחיים, ובאורנג´ אמרו לי שהם לא מתעסקים עם זה... האם הוא תומך במידי, ויב, או רק בצלצולים הרגילים? (RTTL) ועוד שאלה אם כבר מה ההבדל בין ה8890 8850 ו 8810? חוץ מהמחיר... ובהתנהלות קרציתית משהו, שאלה אחרונה. מישהו מכיר חנות מקוונת בארה"ב או לא מקוונת בניו יורק שבה אפשר להשיג דגמים "אירופאיים" - בתדרים של אורנג´ ובמחירים סבירים? תודה מראש על כל התשובות ,-)

eranavni

New member
חנויות אירופאיות יעזרו לך?

כי יש לי רשימה אבל חנויות אירופאיות אבל ה FUCK הוא שאי אפשר להזמין לפחות אני לא יכול צריך כרטיס אשראי אני יחכה לגיל 18 בכל אופן אם אתה רוצה אשמח לתת לך קישורים נ.ב יש לי חנות באר"הב אבל היא מאד יקרה והיא מנוהלת ע"י ישראלים אני יתן לך תכתובת

eranavni

New member
וחנות לא מכוונת אין לי

טעיתי כי לא קראתי כמו שצריך

wiz

New member
חחח גיור.... אהבתי ../images/Emo45.gif

בכל אופן, על גיור "רשמי" ברבנות הראשית (יורוקום) תאלץ לוותר בינתיים. הם לא צורבים עברית על מכשירים מחו"ל, בטענות שווא שונות... הם יגידו שהמכשיר חסום, שהם לא רוצים להתעסק עם זה ועוד אלף ואחד תירוצים, רק כדי לא לצרוב. תוכל לצרוב עברית באופן פרטי (אין לי פרטים/טלפונים) אבל ממה שהבנתי, צריבה כזו מובילה לבעיות ותקלות, מפני שהיא לא מקצועית. מומלץ לא לצרוב עברית ככה. ובקשר למה ששאלת בהתחלה - אני לא חושב שעברית באה עם המכשיר. לי יש נוקיה 8250 גוי, שאינו יודע לדבר עברית, וכנראה גם לעולם לא יידע...
בקשר לצלצולים - אני כמעט בטוח שאין מידי או wav ב-8310. צלצולים רגילים (שלדעתי הרבה יותר טובים, בסה"כ זה פלאפון...).

תשובות!

אוקיי נתחיל עם גיור המכשיר. אני בעל גאב ל8310, ואני חייב לציין דבר ראשון שפונט העברית במכשיר מזעזע! ונתחיל
דברתי עם נוקיה (לא יורוקום, אלה נוקיה בבריטניה) ושאלתי אותם אם אפשר לצרוב שם עברית, היא אמרה לי שאין להם עברית, ולמרות שכמה שניסיתי להסביר שזאת צריבה של חבילת שפות, היא עדיין רק שירות לקוחות וההבנה שלה בצריבות שואפת ל-0. אז אולי אפשרי ואולי לא. המחיר באמת יהיה יקר, וכנראה מחירי ה8210 לא ירדו מה שיחייב מחיר לא נורמלי ל8310. המכשיר תומך רק בRTTL. ועכשיו להבדלים: 8810, מכשיר ענתיקה! יש לו תוגנה ישנה מאוד, אורנג´ הפסיקו למכור אותו בגלל בעיות שהוא עשה ברשת. 8850\8210, בעצם אותה תוכנה, רק הבדל בצורה החיצונית. תדר-900\1800 8890, גמו ה8850 רק שהתדרים שונים- 900\1900
ורי

אורי

קודם תודה למי שענו אורי, איך אתה צרבת את הקטנטן שלך? (הפלאפון אורי...) ו... קנית ב1700-+ ? ו... איפה, אם אפשר לשאול? ותגובותיך לסיכום, דעתך עליו? שווה או לא שווה?

אני מקווה שלא התכוונת לתמונה

למה המכשיר ששמת בתמונה זה 7210, והוא קצת מאוד שונה מה8310. טוב נתרכז בענינו. אני לא צרבתי עברית על ה8310, זה לא אומר שהוא לא תומך. ה8310 תומך בקבלת הודעות בעברית, וכמובן תפעול התפריט Applications, לעמת ה8250 שאינו תומך כלל וכלל ורואים במקום פונטים בעברית ריבועים. בנוסף ראיתי את ה8310 שפועל ברשת סלקום וצרוב עליו עברית וזה אותו פונט מכוער. אני קניתי ב1700 שקל אבל לפני חצי שנה. וקניתי אותו בבריטניה. מכשיר מאוד שווה!

7210

רק הבאתי לשטוף את העיניים, אני לא כזה טמבל ,-) אם הבנתי נכון אז התפריטים בעברית, ואתה מקבל הודעות בעברית, אבל לכתוב הודעות ושמות בעברית בזיכרון למשל, אתה לא יכול, ככה?...? או שהבנתי מוגבלת לציורים?

לא ממש...

אין שפה עברית במכשיר, ז"א לא תפריטים ולא כתיבה. אומנם המכשיר יודע להציג עברית, בשירותי הרשת למשל התפריט הנוסף והודעות.
רי

wiz

New member
היי היי.... ../images/Emo123.gif

לא ללכלך על ה-8250....
אנגלית זאת שפה יותר שווה....
wiz

אני גם חושב!

עברית=בעיות! לומדים את זה במחשבים, וזה משפיע גם על סלולרי

אורי*

ו... קטנה ששכחתי אורנג´ עובדית על 900 נכון? ככה שגם ה8850 וגם אחיו התאום - 8890 יעבדו כאן? (למרות שהם לא הכי הכי...)

1אריאלה

New member
למה מכוער?

שיחקתי איתו די הרבה, והפונט לא נרא לי שונה כל כך...... ד"א גיור הוא המושג המקצועי בו משתמשים.

m e i r

New member
שאלה לאריאלה

האם את יודעת מה הולכים להיות המחירים של מכשירי GSM, והאם, במידה וכן, תוכלי לשתף אותנו במידע זה? אגב, האם המכשירים יהיו חסומים לסים זר?

למעלה