ג'יזס הפורום הזה מת!!! יש לי משחק

ג'יזס הפורום הזה מת!!! יש לי משחק

קצת חולני.... אוסף שירי עיוורון. (כל מה שקשור, גם בעקיפין, הולך...) ואני אתחיל, בשביל הרעיון הכללי: "עיוור בלב ים, מי אותו יציל" "imagine all the people" "איך את לא רואה מה את עושה לי" "היא לא יכולה לראות..." "why can't you see (what you're doing to me)" "אנ'לא רואה ממטר..." "או אולי כמו בחור עיוור שמדמיין לו את פנייך" יש לי עוד מלא, אבל תמשיכו לבד.

BobLirs

New member
לא בטוח לגבי המילים אבל...../images/Emo118.gif

לא יכול להיות מצב שלא תראה אותי... חמסה - אתה חייבלמות עליי כי אתה, לא רואה אף אחד ממטר... רוני - אדוני שם ביער גרים הקטקטים..אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים.. ארץ הקטקטים היא לא רואה, אני כאן כל הלילה ארקדי דוכין - היא לא דומה את לא רואה ממרחק של מטר..כיצד אני מקפץ בלי הבחנה.. פורטרט - עד אליך הוא לא רואה שטוב ושכולם שמחים.. עברי לידר - על קו המים

BobLirs

New member
אם כבר אמרנו על קו המים...../images/Emo118.gif

"הוא עיוור לראות שמשהו קורה..." =]

light angel

New member
../images/Emo13.gif

"איך שתקת מכאב, איך נשבר בך הלב, ואנחנו לא ראינו..." (נסיך החלומות/ גלי עטרי) "מרוב דמעות הראיה מתערפלת מרוב מדבקות כבר לא רואים את הדלת" (סתם/ טיפקס) "הלילה הזה, שום סימן הוא לא נותן הוא מעוור, הוא מכוון את התנועה בשלל גחליליות..." (לילה/ שלום חנוך) "מתחברים לגלים, ולא רואים ת'סוף" (עכשיו טוב/ גלעד שגב) "אני כעיוור אחרייך הולך..." (לילה בחוף אכזיב/ יהורם גאון) "עוצם עיני זאת אהבה עיוורת" (יפה שלי/ אייל גולן) "אף אחד לא רואה אף אחד לא רואה איך הוא לאט מתקרב..." (אף אחד לא רואה/ סער בדישי) [בונוס לצופי "השיר שלנו" בלבד
] יש עוד אבל אין לי כוח.

אתנה34

New member
וגם.......

אל תכעסי זה לא אסון / שלישית גשר הירקון "אם פתאום ארד לכביש כמו מוכה עיוורון" האובתי היחידה / יוני רכטר "היא לא רואה היא לא תדע עד כמה אהבתי תמיד אותה" אוזן לא שומעת עין לא רואה / אריאל זילבר איפה הילד / שמוליק קראוס "לא רואה אותה פה לא רואה אותה שם" את כמו שאת / עוזי חיטמן "אני לא רואה באופק שום סיבה להשתנות" אתה הכנפיים שלי / אסתר שמיר "אני לא רואה כלום בחושך" האהבה שלי לא שקטה / סי הימן "פשוט לא, פשוט לא, פשוט לא רואה" היא לא דומה / אריק סיני "היא לא רואה אני כאן כול הלילה" ככה את רצית אותי / להקת תמוז "לא שומע, לא רואה, ובדרך כלל טועה" מרוב אהבתי / דורית ראובני "מרוב הרגלי לחושך לא רואה אור" עננה / אריק לביא "איך את לא רואה שאת תקועה" אישה בגילך / יהודית רביץ "כי הגורל עיוור" בוא לטבריה / חוה אלברשטיין "השופט היה דומני קצת עיוור אבל טברייני" לילות שקטים / שלום חנוך "תמיד שמעתי וקראתי על גורל עיוור" מטולה / רבעית מועדון התאטרון "יש לנו נפח אחד עיוור גמור בחושך" מסך עשן / אריאל זילבר "ואפילו שאני עיוור בחשכה" הפרפר והאש / חוה אלברשטיין "את לא שומעת כבר את לא רואה דבר" נמאס לי לעכשיו.......להקליד.....

מוסיפה...

"הייתי כעיוורת לאור היום..."/שירי מיימון- השקט שנשאר "באת אליי את עיניי לפקוח... להראות לי בחושך את כל הפרטים"/יהודית רביץ-סליחות "and all the lights that light the way are blinding"/oasis - wonderwall "i am the makerof rulls, dealing with fools, i can cheat you blind"/eye in the sky- noa (לא גירסה מקורית אבל יפה) "עיניי פקוחות מבלי לראות את השמיים" "... לא רואים לא שומעים וכאילו אנחנו אוויר"

../images/Emo26.gif

באיזה עיתון שאיש לא רואה ואיש לא קורא [איך זה פתאום/אבטיפוס] או אולי, את כבר עיוורת אלי [לך/שילה פרבר]

למעלה