ג'יזס פאקינג קרייסט.

Hallucinate

New member
ג'יזס פאקינג קרייסט.

הנגן שלי הסתדדררר!!!!111111111 יאאאאשששששששש יששששששששששששששששש יששששששששששששששש
אין לי מושג מה קרה. רגע אחד אני צורח עליו שהוא דפוק, וברגע שני הוא מציג לי ת'שירים שוב!!! יייאאאאאאאאאאאאאששששששששששששששששששששששששששש ייששששש
אני
את הנגן שלי
אני
את הנגן שלי
אני
את הנגן שלי
אני
את הנגן שלי
אני
את הנגן שלי
אני
את הנגן שלי
סליחה על הפקאציות:) איפה ההוא שאמר לי שהנגן כבר מקרה אבוד, איפה??

יאיר B

New member
אתה מתייחס לנגן של ארגוטק?

אז יש לך הרבה מזל! מה עשית (שנדע למען הדורות הבאים)? זה שאמר לך שהנגן אבוד התבסס על היגיון נקי (ואני מסכים עם ההיגיון הזה...), אבל מסתבר שבנגנים כאלו אפילו הגיון של אנשים שמבינים באלקטרוניקה לא עובד
מצרף את השרשור שלך על הבעיה בנגן (מהארכיון). תהנה מהנגן המחודש...

*אהמאהמ*

"רגע אחד אני צורח עליו שהוא דפוק, וברגע שני הוא מציג לי ת'שירים שוב!!!" זה מה שהוא עשה. נגנים ג'נריים מעודדים אלימות מילולית ופיזית! [מישהו רצה לזרוק את הנגן שלו למים השבוע] זה כבר תירוץ מספיק טוב למה לא לקנות אותם

יאיר B

New member
../images/Emo2.gif את לא מצפה שאני אאמין

שנגן ג'נרי טיוואני מבין עברית... או שאולי הנגנים הללו מסתירים בתוכם מערכת הפעלה דוברת עברית שאנחנו לא יודעים עליה
|איקון של יאיר ממציא תיאוריות קונספיראציה|

Hallucinate

New member
אתה מכיר זבל טייוואני

זה גם יכול להוריד את הכלב לטיול אם תנקוט באמצעים לכך

חח אפשר להוסיף את זה

למאמר "לי זה לא יקרה" "אני כבר לא יודע מה לעשות, התינוק שלי מגיב רק כשאני צורח עליו"

יאיר B

New member
הסיפור שלו כבא מככב במאמר...

נראה לי שנעשה מזה סיפור בהמשכים...

Hallucinate

New member
אממ

ניתקתי אותו מהכבל של ה- USB וצעקתי עליו קצת. ואז זה הסתדר.

stardust19

New member
כנראה שאני בכל זאת צודק...הצעקה

גרמה להוצאת כמות אדירה של ליחה,בקטריות,אוויר ועוד כל מיני דברים מוזרים שגרמו כנראה להבזק חשמלי למשך חצי שעה בנגן ואז הוא עוד פעם שבק חיים- נסה עןד פעם אולי זה יצליח מחדש .......חחחח......

Hallucinate

New member
בחיי שאני לא מבין ת'נגן הזה:|

עכשיו הוא שוב מציג שירים. את הרוב הרוב הרוב לפחות. שיר כן, שיר לא, שיר למה לא. ממש יופי. זה עדיף על כלום :p

למעלה