גיחה לויאטנאם

mambo jambo

New member
גיחה לויאטנאם

שלום אני מקווה שדרך הפורום הנ"ל יתאפשר לי לדעת למה לצפות בויאטנאם בולל היכן לבקש ויזה ומהיכן להיכנס.הטיול שלי יהיה מיד לאחר שהטעם את המצות. תודה מראש יואב

ויזה לויאטנם...

עשיתי לך חיפוש קטן וזה מה שמצאתי... ===================================== ויזה מהארץ ןיזה לויטנאם מוגבלת לחודש ימים וניתן להוציאה בארץ בעלות של 100$ ובנוסף סכום של 25$ שישולם בנקודת ביקורת הגבולות בכניסה לויטנאם. זול יותר, ואף כדאי, להוציא ויזה באחת השגרירויות של ויטנאם במזרח (כמו בבנגקוק) בעלות של 35$ בלבד (תלוי איפה) ובתקופת המתנה של יומיים. בעת מילוי הבקשה לויזה יש לציין את תאריך הכניסה והיציאה וכמו כן את מקום הכניסה והיציאה. חשוב להדגיש כי תאריך הכניסה חייב להיות התאריך אותו ציינתם בבקשה, אולם הנכם יכולים לצאת את המדינה קודם למועד שציינתם. מס נמל (בשדה``ת) הוא כ- 10$!!!! ================================================== ויזה מתאילנד כמו כן שגרירות ויאטנם בבנגקוק מנפיקה ויזות כניסה תוך 9 ימים לישראלים (בניגוד לשאר המדינות שמקבלות ויזה תוך 3). בהצלחה ברי

3dba

New member
מנסיון

הייתי שם שבועיים מלפני 3 שנים (ודברים שם לא משתנים)מכל המדינות שהייתי בהן במזרח ויאטנם הייתה היחידה שהייתי מוותר עליה והייתי ב-פיליפינים,בורמה,תאילנד,נאפל,אז מה יש שם- חרא של אוכלוסיה אוכל מזוויע ניסו לכייס אותי (כמה פעמים) חוץ מנופים יפים הרבה לא תמצא שם ,חפש יעד יותר מהנה (יסלחו לי כל "אוהדי"ויאטנם)

למעלה